Domáce sušienky pre deti

veronikatothova
6. mar 2017

Ahojte, vedel by mi niekto poradiť overený recept na domáce sušienky pre deti? Chcela by som nejakú zdravšiu variantu ako sú tie keksy v obchodoch... Ďakujem!

delmondo
6. mar 2017

Robievam ovsené vločky + popuceny banán (od oka), plus podľa chuti kokos, sušené ovocie, oriešky. Buď robím placky, alebo len natriem na plech a po upečení nakrájam. Pečiem 15-20 minút na 170st.
Pozri aj na www.prikrmy.sk, tinkine recepty, alebo tu luciferova

janinka14
7. mar 2017
veronikatothova
autor
7. mar 2017

@janinka14 super, ďakujem! určite vyskúšam. Môžete mi poradiť, kde sa dá kúpiť ďatlová pasta? Ďakujem 🙂

delmondo
7. mar 2017

@veronikatothova v zdravej výžive kúpiš datlový sirup, alebo aj na nete. Myslím, že to môže byť ako alternativa

mimihany
7. mar 2017

@veronikatothova netreba vam datlovu pastu, stací datle dať cca ma 2 hodky namočiť (zaliať vriacou vodou) a potom rozmixovat s trochou vody... 😉

janinka14
8. mar 2017

@veronikatothova ja kupujem cez net kilove balenie, je vyborna. Ked date do googlu datlova pasta, vyhodi vam eshop.

silvinka1992
28. mar 2017

Ja doma robím tieto kúkis sušienky 🙂 http://nutsup.sk/recept-na-susienky/
a vačšinu aj spapám.

beahavala
21. apr 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

peciem aj domace ale vzdy mame doma v zasobe susienky od sunaru

ninah1486
25. apr 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

susienky u nas miznu rychlo, casto ich pecieme ale rocnemu kupujeme take zdravsie