Ahojte,je tu niekto kto si robí domáce mäsové konzervy? Prípadne ak máte overený rcp na zavárané mäso v pohároch ktoré vydrží aj v teplej špajzi dlho....
Rodičia robievali konzervy z bravčových odrezkov zo zabíjačky. Na spod pohára dali kúsok bravčovej kože a mäso krájane na väčšie kocky medzi to soľ a korenie na vrch znovu kúsok bravčovej kože. Inak koža nemusí byť ale ocino to má takto rád. Nakoniec to musíte sterilizovať tam ale neviem ako dlho. (Robievali to počas zabíjačky). A teda u nás je špajza hneď vedľa kotolne je v nej fakt teplo a vydržalo mi to pol roka (možno by zvládlo aj viac)
Rodičia robievali konzervy z bravčových odrezkov zo zabíjačky. Na spod pohára dali kúsok bravčovej kože a mäso krájane na väčšie kocky medzi to soľ a korenie na vrch znovu kúsok bravčovej kože. Inak koža nemusí byť ale ocino to má takto rád. Nakoniec to musíte sterilizovať tam ale neviem ako dlho. (Robievali to počas zabíjačky). A teda u nás je špajza hneď vedľa kotolne je v nej fakt teplo a vydržalo mi to pol roka (možno by zvládlo aj viac)