Domáce kapsičky pre deti

18. aug 2024

Robite niektora baby? Myslím tie naplniteľné kapsičky a do toho napr. domácu výživu a pod.
Poraďte prosím tie, ktoré to detičkám pripravujete, čo všetko zvyknete robiť, ako to skladujete a podobne🙂 Začali sme teraz s príkrmami a uvažujem pomaly nad takými kapsičkami…radšej by som domáce, ako tie kupované. Ďakujem🙂

michaela789
18. aug 2024

Ja tam dávam normálnu výživu (jablko, hruška, marhuľa) čo som zavarila. 🤷🏻‍♀️ Keď niekam ideme naplním a hotovo. Hocijaké pyré tam môžeš dať. Ak začínate, tak pokojne mrkva, zemiak, tekvica,... Uvar, rozmixuj a daj dnu.

really8
18. aug 2024

Kde sa take naplnitelne kapsicky daju kupit?

autor
18. aug 2024

@really8 kdekoľvek, je kopu značiek na trhu, skús do googlu “plniteľné kapsičky” 🙂 má aj alza napr., ale aj detské obchody

autor
18. aug 2024

@michaela789 ďakujeem! A skladuješ to v chlade alebo len klasicky pri izbovej? Vďaak🙂

hanaxxx
18. aug 2024

@really8 z kamennych obchodov napr DM

really8
18. aug 2024

Dakujem. Popravde ma ani nenapadlo ze nieco take existuje.

30katrusa40
18. aug 2024

@really8 v dmke ich mavajú.

michaela789
18. aug 2024

Ja ich používam najmä na výlety, na ihrisko atď. Takže väčšinou sa spotrebujú takmer hneď. Preto skladovanie nijako obzvlášť neriešim. Ale ak by som chystala na dlhšie, tak asi by som dala do chladničky.
Vrecká mám z dm.

lucik194
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
really8
18. aug 2024

@30katrusa40 hned som letela kupit. Dakujem

autor
18. aug 2024

@michaela789 ďakujem krásne🙂

anketkarka
18. aug 2024

Ja beriem slamku na kokteil tu širšiu a celú sklenenú výživu. Vycucaju to väčšinou hneď a je toho viac. Trochu je z toho odpad, ale majú plnšie brucha ako z malej kapsičky. Niektoré hustejšie druhy sa tak nedajú. Ale väčšina tých prírodných nezahusťovanych ide v pohode.

majlo1234
18. aug 2024

@anketkarka to je super napad!😊

A ako ich cistite? Ja som mala tie z DMky ale po kratkom case mi zaplesneli v zahyboch

anketkarka
18. aug 2024

@majlo1234 používam jednorazovky. Kúpila som vo výpredaji, keď sa prechádzalo na papierové. Neviem či sa ešte dajú niekde kúpiť. Inak by som čistila kyselinou citrónovou. Tu používam aj na fľaše, aby nezatuchli