Ahojte. Chcela by som sa opytat, ci sa oplatí investovat do zmrzlinovaca. Dcéra miluje zmrzlinu vedela by ju jest furt, chcela by som hlavne nieco domáce. Doteraz sme robievali domace drene, a tak klasiku. Napadlo mi kúpiť zmrzlinovac, len neviem ci sa to oplati, ci to vyslaha klasicku zmrzlinu alebo to iba okoolo toho prejde 🤭😂
popripade, da sa spraviť bez tohto stroja domacu zmrzlinu? Napr taku co sa kupi normalne v obchode v plastových teglikoch ( carte dor atd..) guglila som dost ale viacmenej ma toto cele zmiatlo... Dakujem za rady 👍
@ivette1223 urcite sa oplati, uz len preto ze aj drahe balene zmrzliny su v podstate len ofarbena voda so skrobom. Pozri zlozenie...je to smutne za tolke peniaze predavat shity.
Ja robim domacu zmrzku zo Salka a slahackovej smotany plus cokolada, alebo karamel alebo ovocie.
To sa neda porovnat...
@ivette1223 áno mám zmrzlinovač od Guzzanti, je to super vec, robím aj krémové smotanové zmrzky a aj sorbet, u nás v lete ide často, tiež
mám ten typ, kde sa nádoba musí namraziť, za 30-40 min je zmrzlina hotová, to čo sa nezje dávam deťom do formičiek a zamrazím, je to lepšie ako dať do formičiek hneď, v dreni je menej vodových kryštálikov
Super ďakujem, tak asi pojdeme do toho, vyskusame 👍😂
@ivette1223 ja mám jeden dno sa dáva na 24 h do mrazničky a potom treba urobiť zmrzlinu a zas naspäť do mrazničky. Minulý rok som robila zo salka ale nebolo to ono. Teraz v lete skúsim ešte iné recepty kt mam odložené a potom to vzdám 🤣 škoda že som v at by som ti to poslala