ahoj, ja som mala myslim z varechy. teraz uz robievam podla toho, kolko mam coho :D ale vzdy som tam davala aj hubovy prasok, suseny cesnak, bylinky, ligurcek. ale ta vegeta chuti aj tak uplne inak ako ta z obchodu, proste je ina, ale ja ju mam tak rada, ze som si ju davala aj na chlieb s maslom. dalsia vec je ta, ze ak chces, aby bola slana, tak musis posolit zeleninu. lebo potom suchu zeleninu uz so solou nespojis a vegeta ostane neslana (jedine ze by si ju po spojeni so solou rozmixovala na prach). ja som robievala taku, co sa potom po ususeni nahrubo namlela na mlynceku, ale teraz ju uz vacsinou mixnem v mlynceku na kavu uplne na prach
ahoj, ja som mala myslim z varechy. teraz uz robievam podla toho, kolko mam coho :D ale vzdy som tam davala aj hubovy prasok, suseny cesnak, bylinky, ligurcek. ale ta vegeta chuti aj tak uplne inak ako ta z obchodu, proste je ina, ale ja ju mam tak rada, ze som si ju davala aj na chlieb s maslom.
dalsia vec je ta, ze ak chces, aby bola slana, tak musis posolit zeleninu. lebo potom suchu zeleninu uz so solou nespojis a vegeta ostane neslana (jedine ze by si ju po spojeni so solou rozmixovala na prach).
ja som robievala taku, co sa potom po ususeni nahrubo namlela na mlynceku, ale teraz ju uz vacsinou mixnem v mlynceku na kavu uplne na prach