Mate niekto skusenosti s domacou pieckou na pizzu? Myslim tie mensie okruhle s priemerom 30cm. Da sa v nich naozaj dosiahnut deklarovana teplota 350-400 stupnov? Je mozne v nej upiect aj mensi chlieb? Vopred vdaka.
ooni. Videla som na YT nejake pokusy na pecenie inych veci okrem pizzi, ale teda niekedy je problem odhadnut tych par sekund kedy je hootova pizza nie to este chleba. Ale mozno len nemame potrebny skill.
Svokor ma a my tiez kdesi v spajzi, ale je to sranda vec
my mame ferrari pec na pizzu, taka mala okruhla cervena
ak pecies podla navodu, bud ti spali spodok pizze alebo mas vrch surovy
treba na to nejaky kumst, ako to spravit tak, aby bola pizza upecena rovnomerne z oboch stran, u nas sme to po par pokusoch vzdali a pecieme v normalnej rure
https://pece-na-pizzu.heureka.sk/f:17986:30232383/
tieto, zn. Cozze propagoval jeden madarsky sefkuchar - ta pizza, ktoru v nej robil, vyzerala velmi dobre. zevraj je extra rychlo nahriata, za par minut, v popise ma do 500st, co je ozaj vela. Velkosti su rozne...