Viete mi poradiť prečo mi knedľa vždy "skornatie, zoschne" hneď po urobeni? Vždy ju parim 20 minút, vez odokryvania. Potom ju poprepichujem a potriem olejom/masťou
Toto sa mi ešte nestalo teda. Skvelý komentár je nadomnou, do žiadneho kysnutého nedávam bielko, vždy iba žĺtka
@motogirl699 natri ju maslom a nie olejom, ja do knedle dávam iba múku, soľ, droždie a trošku oleja, žiadne vajce. Vždy je mäkučká.
Áno, robila som podľa tohto receptu
https://varecha.pravda.sk/recepty/domaca-parena...
Viete mi poradiť teda nejaký overený recept bez vajca? Lebo všetky co pozerám, všade ho dávajú
@motogirl699 jednoducho vajce vynechaj
@minenkak oki, vyskúšam teda tak
@ina2405 skvelý tip s maslom! ďakujeme 🙂
Robím knedľu bez mlieka a vajec.Iba hrnček vlažnej vody,čerstvé droždie,soľ a polohrubá múka.Natieram bravčovou masťou.
@motogirl699 nemusí to byť ani tým vajcom ja dávam aj vajce aj mlieko a nezoschla mi po vybratí. Ja ani nepotieram ničím ani neprepichujem len keď vychladne držím ju v sáčku resp niečom uzatvárateľnom
@motogirl699 dávaš vajcia do cesta?