Ahojte , potrebujem poradiť nejaký dobrý recept s mletého mäsa , nejaký recept bez pečenia .
@deti95060810 bože , proste recept ale bez pečenia nejaký recept kde sa proste vari nie pečie 🤦🏻♀️ nevieš poradiť tak prosím nepíš .
Sťahovali sme sa do nového domu , konečne dokončeného no rúru na pečenie budeme kupovať až ďalší mesiac nakoľko nemáme peniaze na to aby sme mali svetlo kúpené v dome. 😃
bolonska omáčka/ hamburger/fašírky/čevapčiči
Plnená paprika s knedľou 👍
Boloňska omácka , chili con carne, mlete syrove rezne, guličky v paradajkovej omácke, plnena paprika, karbonatky, faširka, sekana, gulášova polievka( s mleteho masa)....
@monikabull no toto znie fajne , to ma nenapadlo 😁 ďakujem 💗
@anna777115 ďakujem 😍 idem riešim 😁
Napríklad špagety s mletým mäsom a paradajkovou omáčkou
Alebo podusiť mäso s paradajkovou omáčkou a potom do toho pridať zemiaky uvarené v šupke. Mňam.
@monikabull mňam,by som jedla každý deň 😋
Mäsové guľky v horcicovej omáčke
Nenapisala si, ci mas bravcove alebo hovadzie. My mame radi aj chilli con carne z hovadzieho mleteho.
Ja som minule robila uplne jednoducho nieco na styl sote ale z mleteho, dala som hrasok, mrkvu, bataty, aby mohol jest aj maly, ale co tam nahadzes to je na tebe. Bolo to prekvapivo dobre 😁
Omáčka na špagety
Na oleji opražíme cibuľu a mleté mäso (kto má rád, tak aj huby). Pridávame plechovku fazule v paradajkovej omáčke, pasírované paradajky, jeden tavený syr v črievku. Rýchla a skvelá večera aj pre deti.
Ďakujem krásne žienky 💗💗💗
Fasirky, cebabcici, pleskavicu, maslove rezne, masove gulicky alebo holandske rezne mozes spravit aj na panvici, netreba ti ruru
Ja si mleté mäso opražím na cibuľke pridám koreniny, bylinky, pretlak a dusím. Podávam k cestovinám
nebuď napajedená...napíš rovno že chceš len variť....
Chilli con carne?
Chilli con carne, mäsové guľky v rajcinovej omáčke.
Ja robievam rizoto s mletým mäsom, kukuricou a šampiňónmi. Na vrch strúhaný syr a je to smakocina
chceš jesť surové mäso? bez tepelnej úpravy?