@19ninka27: Kde ju chces naplnit? Musi byt dost pevna, teda maslova, alebo jemna, lebo je na ceste a navrch das maximalne jahody na ozdobu? Preco nechces slahacku? Kvoli alergii na mlieko? Trochu spresni poziadavky 😉
Maslova: Vyslahaj maslo s cukrom, pridaj rozmackane jahody alebo jahodovy lekvar
Maslovo-pudingova: Uvar husty puding (zlaty klas alebo vanilkovy alebo jahodovy). Vymiesaj maslo do peny, postupne vmixuj vychladnuty puding, potom pridaj rozmackane jahody.
Tvarohova: Vymiesaj jemny tvaroh s cukrom, pridaj rozmackane/rozmixovane jahody. Jogurtova ide ako tvarohova. Budes ale musiet do obidvoch pridat aj zelatinu alebo ine zahustovadlo, aby sa ti pri prekrojeni neroztiekla. Mozes kombinovat aj maslo plus tvaroh.
@19ninka27:
Kde ju chces naplnit? Musi byt dost pevna, teda maslova, alebo jemna, lebo je na ceste a navrch das maximalne jahody na ozdobu? Preco nechces slahacku? Kvoli alergii na mlieko? Trochu spresni poziadavky 😉
Maslova: Vyslahaj maslo s cukrom, pridaj rozmackane jahody alebo jahodovy lekvar
Maslovo-pudingova: Uvar husty puding (zlaty klas alebo vanilkovy alebo jahodovy). Vymiesaj maslo do peny, postupne vmixuj vychladnuty puding, potom pridaj rozmackane jahody.
Tvarohova: Vymiesaj jemny tvaroh s cukrom, pridaj rozmackane/rozmixovane jahody.
Jogurtova ide ako tvarohova. Budes ale musiet do obidvoch pridat aj zelatinu alebo ine zahustovadlo, aby sa ti pri prekrojeni neroztiekla. Mozes kombinovat aj maslo plus tvaroh.