Ahojte, v reštike by som chcela počas víkendov predávať pagáčiky alebo praclíky. Viete poradiť do čoho zabaliť jednu porciu aby vydržala 2-3 dni? Ďakujem
Predavat musis cerstve veci, pretoze akonahle si niekto raz da stare, tak Ti take PR spravi na socialnych sietach, ze druhykrat toto nespravis. To si nedovoli predavat nikto, lebo dat napriklad 2 EUR za "stare" slane pecivo, co pozna aj male decko, je too much.
Pagáče chutia dobre len čerstvé, za 2-3 dni budú suché nech spravíš hocičo.
Pagáče len spravené ráno a ten deň predávané, fuj to by som na ďalší deň nejedla úplne iná chuť a konzistencia, a ani sa to nesmie predávať na ďalší den
Okej, rozumiem. A v ten deň ich môžem do čoho zabaliť, spraviť balíčky dopredu?
predavaju sa bezne v Tedi alebo KIK take male prievitne sacky, tak mozno do toho. Alebo aj na internete to maju v roznych obchodoch s cukrarskymi potrebami.
Vyskúšam to teda najprv doma, či nebudú navlhnuté a potom to keď tak spravím tak
Myslíš že za 2-3 dňový praclík - pagáč ti dá niekto peniaze? To môžeš zjesť tak max. doma👎