Dieťa nechce papať kašičky. Ako ich môžem použiť?

novotnajanka
10. jan 2012

ahojte,nemáte niekto nejaký nápad,alebo recept s použitím detských kašičiek z Hami,alebo Sunaru?Mám niekoľko otvorených krabíc s rôznymi príchuťami (maliny,jahody,vanilka).Malá mi to nechce papať a je mi to ľúto vyhodiť.Poradte.Ďakujem 🙂

veronikam
10. jan 2012

Skus mu do toho supnut jedlo ktore ma rad - jablcka, banan, ...., hocico, aby si prerazila tu chut, myslim ze to spapa. 😉

evka4
11. jan 2012

@novotnajanka ked ti ich nechce spapat, tak ma na to asi dovod. asi jej nechutia. ved aj tebe ked nieco nechuti, tak to nejes. ja by som ich vyhodila, viem, ze je to skoda, ale naco sa snazit za kazdu cenu davat dietatu nieco, co nechce.

andrejka1974
11. jan 2012

spapaj ich sama ja som to tiez musela spravit odvtedy som jej ziadnu nekupila moja kase nechcela nikdy ani teraz nezje krupicovu kasu ja si rada pochutim 🙂 🙂

bbtina
11. jan 2012

ja dávam len tak za lyžicu večer do mlieka a tak mi to zjedia

novotnajanka
autor
11. jan 2012

ešte stále som sa nedostala na predtehotenskú váhu,tak papkať ich veľmi nechcem,skôr som myslela,či sa to nedá využiť do zákuskov,či???

anjelicek26
11. jan 2012

Nas kase tiez nikdy. Primiesavala som mu ich do ovocia, na zahustenie, len tak prisypala do ovocneho pyre... tak to spapal. Ale vzdy len par lyziciek.