Čo balite manzelom, aby im to chutilo, a ľahko sa jedlo?
Áno, robím mu. Robim mu chlebík či zemou, nakrajam zeleninu.
Alebo koláč a pribalím ovocie.
Obedy má v práci.
To co on mne, nic 🤣 zatial ma ruky zdrave
Urob kuracie tortilly, sandwich, obložené žemle, hamburger,obložené bagety, toasty, kúsok pizze, nepotrebuje neviem čo jesť, veď hneď potom má obed.
Môj si robí sám - rožok, jogurt, jablko alebo banán a ešte niečo sladké typu fidorka,horalka a pod.
Môj ma v práci aj suchý obed dáva si chlieb so salámou,klobásku keď tak si kúpi šalát večeru máva teplú polievka a hlavne jedlo
Môj muž chodí na 12-ky a v živote by mi nenapadlo baliť mu jedlo. Však je to dospelý človek.
nikdy som to nerobila, teraz má v práci teplý obed, tak sa naraňajkuje doma a potom až obeduje, ale ani v minulosti som mu nič nechystala, je dospelý, dokáže si sám zobrať z chladničky to, na čo má chuť a pripraviť si to. Desiatu som robila dieťaťu do školy, kým bolo malé
Keď som chodila do prace tak si robil sam alebo si niečo cestou kúpil, teraz som na RD tak mu väčšinou chystám ja... To co mame uvarené, roztek alebo chlebík s pomazankou alebo sunkou/syrom a zeleninou, nejaké ovocie co ma rad a sladkosť a ku tomu fľašu minerálky
desiatu si robi sam. Ale obcas si zoberie do prace jedlo co bolo na obed alebo mu davam rozne zaviny na slano ci sladko. A samozrejme aj kolace.