Ahojte,
aké máte skúsenosti s desiatovými boxami? Sú lepšie tie členené, ktorých priehradky sa otvárajú či už samostatne alebo majú spoločné veko, alebo sú lepšie tie jednoduché bezkomorové? Či je lepšie boxy nepoužívať a baliť desiatu inak - kvôli zbytočnej hmotnosti? Ďakujem.
Ahoj, ja mám tento z ikea a spokojnosť. Mám malý aj veľký a vieš si tie priehradky vybrať podľa toho ako potrebujes 🙂 https://www.ikea.com/sk/sk/p/ikea-365-doza-s-pr...
@aknamorka22 - neprehadzu sa tie veci medzi sebou v taške? Keď sa to prevráti napríklad?
ale ako to pchate d otej skolskej tasky? my mame klasicku topgalku, je prvak, velke dosky, male dosky, peracnik, 1 priemerny box s desiatou a taska je plna... tiez som kupila take ako je to ruzove, ale proste to do tej tasky nezmestim... a najlepsie je, ze ak tak figu z tej desiaty zje, alebo iba zeleninu, no na porazenie 😀
@lusinda1989 jeho, ten je super, odkial je prosím?
@zabina27 normálne sa jej to tam zmestí mame tiež topgal a pri výbere tašky som myslela aj na to aby mala samostatne vrecko na desiatu.
@aljosa1 z TEDI za pár EUR majú aj dievčenský aj chlapčenský
@zabina27 mame tuto tašku
aj tak neni nad ten lepenak v servitku z nasich cias 😀
Ja som až teraz kúpila delene boxy z KiK, mám tretiaka a prvácku.. veľmi nám to tak vyhovuje.. doteraz som im dávala dózy čo sme mali doma, ale vždy som musela zvlášť zabaliť chlebík napr.aby sa nedotkol jablká alebo tak, lebo potom im to bolo nepríjemne jesť a vznikal zbytočný odpad..
@zabina27 veď to, do týchto boxov ani krajec chlebu, celý rožok natretý nevojde 😀 😀 .-D
@1aduliatko1 ja som si tiež taký kúpila keď som ešte chodila na internát a natískala som tam jedlo na 2 dni, ale rohlík ani chlebík sa tam nezmestili na dĺžku. Stále som nadávala, že je to veľké nespratne, neviem si predstaviť mať toto v školskej taške..
@jana_eyre_2 chlebik aby sa nedogkol janlka..lebo je to neprijemne jest? Ach booze..to ozaj dnes tak deti reaguju?
@malva123 tak daj tip, aka zabalit desiatu. Ja jej nebalim chleba, ale chce iba ovocie a zeleninu a malu sladkost. Cize ako mam zabalit mrkvu, nakrajane jablko, hrozno, cucoriedky a pod.? Mam jej to dat do mikrotenaku, nech sa jej to popuci a kazdy den vyhodit jeden sacok? Ci ako?
@lusinda1989 dakujem, behnem tam pozrieť...
@aljosa1 neni zac
@malva123 ty určite rada jes jablko ktoré je od masla a papriky však.. prosím ťa ries svoje deti dobre?
@rubinka nie, lebo to viečko pekne pasuje. Tie priehradky sú až po veko, mozno5 ak tam je milimeter medzera 🙂
Ďakujem všetkým za reakcie.
@tigev
To je sistema, mava ho o tomto case Lidl. U nas v Rakusku od buduceho pondelka, tak davaj pozor na reklamy aj na Slovensku, pokial viem, maju tie akcie naraz alebo iba s miernym posunom.
Pre syna som objednala potom modry z Amazonu, lebo v Lidli som schmatla uplne posledny ruzovy box 😀
@lusinda1989 kde sa da prosim kupit.konkretne tento box?
Moja druhacka ma box s priehradkami a sme spokojni zmestí sa jej tam všetko aj na desiatu a aj na olovrant