Aký používate? Máte tip na nejaký dobrý co sa hodí aj do ľadovej kávy?
@viestta ja by som chcela skusit do ľadovej kávy 😄 našla som nejakú značku že Monin. Ukazuje mi že by mala byt aj v Tesco
Monin sirupy su paradne 🙂 do kavy, aj do nealko miesanych drinkov
@sisa_s a kde na ne chodíte? A to len normalne nalejete do zaliatej kávy? 😄 skúšali ste slaný karamel alebo karamel? 😄 ktorý je lepší?
áno dcéra si dáva - ooo to je mňamka, ešte si tam prihodí aj šľahačku 🙈
Ja mam rada, davaju ich do ochutenych latte aj v kaviarniach.
na ľad si to naleje a potom robí kávu .....
My kupujeme v Metre velke balenia, ale viem, ze aj tesco ma 🙂 pripadne na internete mas sady mensich baleni na ochutnavku 🙂 https://www.svajciarskekavovary.sk/jura/e-shop/...
Karamel nam chuti, slany karamel sme nemali este
ja mám rada skoro všetky prichute striedam to , mala som z alzy taky mini box s 5 prichutami amaretto, perník, karamel, vanilka, lieskový oriešok) monin coffee box
ptm routin sirupy su velmi fajn - kokos, trstinový cukor, čokoláda
do ľadovej kávy si dám rada aj zmzlinu 🙂
Skús sirupy athea. Kopec príchutí,dobrá cena,rýchle dodanie
A ak si z BA, tak v Yeme maju este super sirupy zn.BROWN&Co. a Herbert, na ochutenie kavy aj vyrobu letnych limonad
@avanka skúšali ste aj ten karamelovy? Teraz mám dilemu či ten athea alebo monin 😄😄😄
Jude s salted caramel zo Sainsbury je moja droga. Mňamka!
Ale používame i rôzne z Monin. Ja keď sirup do kávy, tak len karamel.
My u nás v reštaurácii monin- a levanduľa mi tiež chuti v káve
Áno karamel,vanilka,čokoláda,kokos,mandle..všetky boli perfektné a používam ich aj na zmrzlinu a dezerty
Ja dávam med, tak mi to chutí.
Ja si davam. V robote kupil kolega ten monin ten sme pili.ja som si to kupila domov ale moj muz to nechce ju to v kave nechuti pritom si dava do nej med. A minule som.si kupila v rakusku slany karamel. Mne to chuti. Ale raz sme kupili v rakusku taku 3dvl flasu kavoveho sirupu a ten bol neskutocne dobry.ale uz sme ho potom nikde nevideli abi na internete nie je
áno, počula som aj o mede, že si ho dávajú
Nie, nedavam si vobec nic. Kavu mam rada taku prirodnu, este aj ladovu