Ahojte asi blbá otázka ale ešte som to nikdy nerobila da sa urobiť vývar z chladeného kuraťa a potom to kura by som chcela len tak upiecť a dať ku ryži len neviem aby nestvrdlo ako to urobiť ? Ps:musime šetriť 😂 Dakujem
Urob to inec. Kurca upec a vyvar sprav z kosti. Ano, myslim vyvar u kosti z upeceneho kurata.
Ano da...nie je take ako ked upecies surove, ale ja tak robim zo stehnami z vyvaru...inak by sa nezjedli, tak ich upeciem a hotovo
Moja svokra tak robila.Uvarila kurca v polievke a potom rozporcovala a vyprazila.Bolo to vzdy vyborne.
ano da sa, je to normalny recept, kura uvaris so zeleninou a potom upecies, nebude suche, ma to taku inu chut, je to dobre, ale mne sa po nom grga.
mozes aj kura rozporcovat, z trupu urobit vyvar a prsia a nohy upiect.
Tiez kurca naporcujem, polievka z trupu, najlepsie dvoch, stehna upeciem a prsia hocijako. Kupim vzdy viac kurcat v akcii a takto urobim, pocula som to raz v tv od nejakeho sefkuchara 🙂
Bezne vezmem kura, z trupu a kridel vyvar, zvysok upeciem alebo vysmazim
🤦🏻♀️ Zase raz "ohromne vydarená" zmena názvu diskusie v podaní adminov! 😡
My vždy kúpime 2 celé kurčatá. Oddelíme stehná a krídla (na pečenie), prsia (na soté atď.) a trupy, z tých vždy urobíme vývar. Možno aj takto by to šlo.
@h2 aka bola povodna? Lebo mne pride tato otazkadost stupidna...
@guiseppinka Nepamätám si presne, myslím, že len "Vývar". Ale proste ona sa pýta, či môže najprv kura uvariť a potom upiecť. Vďaka zmene od admina to vyzerá, ako otázka od absolventa pomocnej školy. 🤦🏻♀️
@h2 ano ano, presne.. tiez som sa nad tym pozastavila.. ze z akeho ineho ako chladeneho mrazeneho alebo cerstvo zabiteho by chcela varit... niekedy ti admini su uplne mimo
@guiseppinka Ja sa tu na to rozčuľujem pravidelne. Ešte neuplynul ani mesiac, čo som napísala vedeniu Modrého koníka tento odkaz. A nebol prvý! Ako vidím, je to, ako hrach na stenu hádzať. 😒
@rachel36a čóóó? Ja neznášam vývar ani pečené a chcem iba varené, dobre osolené, okorenené😂
Moj muz kura porcuje. Syn miluje stehna vo vyvare takze mi relane pečieme len prsia. Zbytok ide do vývaru. Ale uz som piekla aj tie stehná z vyvaru a bolo to výborné. Zostali šťavnaté zvnútra.
@lizatko1009 no veru, u nas to nezje nik iba ja.. ked to upeciem tak zjedia
@rachel36a no ja si sem tam am pečené, ale po chuti mi to není. A hlavne najprv varené a tak pečené, ojoj toto by som nedala a ešte nedajboh ohrievane
@lizatko1009 ked sa dobre ochuti tak je to dobre...ale ohrievane kura tiež memusim...to uz nie je ono
Vykostiť stehná prsia piecť, zvyšok na vývar tak robím ja