Dobrý vecer dievčatá , nie som absolútne žiadna super kuchárka , som kuchárka začiatočnícka. Dostala som na prášok pomlete huby . Viete mi prosím poradiť , či z nich viem pripraviť omáčku ? Ako spravím z húb čerstvých či sušených omáčku to viem , na panvičku osmahnut pridať smotanu atd dusiť , ale čo s tým praskom ? Mám ho asi za pól pohára čiže muselo byt väčšie množstvo húb . Sušené boli a tak pomlete . Ďakujem za každý tip naozaj mi veľmi pomôžete .
ja to pridávam aj do hríbovej polievky urobí to ešte lepšiu chuť
Používajú sa ako korenie, kľudne môžeš dochutiť zeleninovú polievku, šampiňónovu omáčku na zvýraznenie chutí.
Urob besamelovy zaklad na omacku a do nejho daj hubovy prasok. Kolko si to bude pytat aby to malo chut. Alebo len zvar smotanu s hubami a dochut