Ahojte kúpila som chladené lístkové cesto a akosi som naň v chladničke pozabudla, je 10 dní po záruke. Myslíte, že sa dá ešte použiť (na slimáky), alebo ho mám radšej vyhodiť?
Tiez by som nepouzila.
keby bolo mrazené tak by som sa nebála...
Ja by som ho použila 🤪
Otvor,ovonaj, vyhodnot
Mne sa naposledy strašne lámalo už deň po záruke (mala som ten chladený plat) a raz strašne páchlo octom.
Otvor - ak nie je plesnive, mazlave alebo nejak inak divne, tak v pohode.
@eeffka práveže som otvorila, otvorila a neviem vyhodnotiť 🙂 mne sa zdá byť v pohode, ale odrádza ma tých 10 dní.. či už nemá v sebe nejaké skryté "baktérie"
Už to vyhoď, nestojí to za to. To je veľa 10 dní po záruke
@muchotrafka298 ja pouzivam len tie chladene platy a casto sa mi stalo ze uz par dni pred ukoncenim zaruky smrdelo octom tak slo do kosa...uz som sa naucila ze ho nemam kupovat do zasoby, ani mrazit, ale len kúpiť a hned spracovať
@anicka182 ďakujem Ti info, takže to nebude náhoda. Tiež si už nerobím zásoby len čo potrebujem minút danom čase.
ak nesmrdi a nic mu nie je na pohlad, ja by som pouzila. ono ta zaruka nie je tak, ze ked je to po zaruke ze to je automaticky zle. uz som mala aj jogurt v zaruke a splesnetý, a aj ine veci a zas mnoho veci po zaruke a boli ok (cottage dva tyzdne po zaruke sme dojedali, kysle mlieko mesiac po zaruke). samozrejme vzdy pohladom a ochutnavkou zistis ci je to oka.
Podľa mňa pečením sa zabijú baktérie 😀
10 dní by som už neriskovala