250 cukor 250 hera 1 salko
Dá sa to ešte zachrániť, orechy ešte nechcem dávať
Ďakujem
Akoze riedke,ci hrckave? Hrcky sa rozpustia a riedkost stiahne dalsia trocha masla + zahustia orechy.
Kvapni na tanierik, daj na balkon/okno/do chladnicky o par minut vyber a uvidis, ci tuhne. Ak nie tak po prve orechy to urcite zahustia, ale ak nebudes spokojna s hustotou, kludne aj 20 minut povar ale neprestavaj miesat. Mali by sa ti rozpustit hrudky a aj zacat tuhnut, a az potom pridaj orechy po povareni.
Tak už maslo nejde
ja to mavam riedke, orechy to zahustia a v chlade to stuhne vsetko. Skusila by som trochu odobrat a dat riadne schladit rychlo a skontroluj...
Teda dufam, neviem co hera robi s tymto, lebo to nerobim, ja napr. to mavam tekute :DDD a preto davam oplatky do vyssieho plechu, vystlate to mam foliou a zafoliujem to dookola, kym to riadne nestuhne v chladnicke :DD lebo este ked to zatazim, my to vytresne vsetko po bokoch...
Ma tam ísť maslo si myslim, lebo maslo stuhne a hera nie toľko, ta je plná vody
Načo roztapas maslo? Pridaj na plátky a roztopí sa to v teplom karameli. Pridaj orechy a nechaj kúsok vychladnúť.
inak ak das viac masla, tak to budes mat iba redsie, ked tak treba potom viac orechov.
Ak chces rozpustit estw hrudky nechaj na miernej teplote a ovcaa peemiesaj, to bude chvilu trvat, ak tam uz nas karamel, palmarin aj salko, potom primiesaj orechy, stahni z platne a nechaj chladnut, tiez obcas premiesaj, ako bude plnka chladnut tak sa bude zahustovat, moze to trvat aj viac ako 30minut
Este doplnim, tak ako bude chladnut, bude trochu menit farbu, nezlakni sa, postupne ako to budes premiesavat na lyzici ucitis ako hustne, treba trpezlivost, trva to ozaj dlhsie
Ďakujem baby pockala som dala orechy tak uvidíme, už sa chladí na balkóne 😄😊
ako? 😲
Všetko drží ďakujem 😇🤣
@lenica11 a ako to bolo robené? Aj karamel?