Caute baby, mam problem s varenim masa a teda ide o to, ze vzdy ked robim kuracie maso (kuracie sote alebo kuracie maso s nejakou smotanovou omackou), tak prvy den ked sa uvari je to OK, ale na druhy den ma to maso divnu chut/pachut. Ked uvarim obed, najeme sa, pockam kym jedlo vychladne a davam ho do chladnicky. Co robim zle?
Dakujem za vase rady a skusenosti
nic to je proste tak, mne tiež kuracina na druhy den proste smrdi, ale ja ked som to tu raz napisala tak nechci vediet ake komentare sa mi tu dostali zato,preto kuracie robim už len na jeden den, ja ani kura pecene na druhy den nejem, mne to proste vadi, ale tak nie kazdy to citi, ani mo jmu z to neciti, ono nejde o to ako a v com to davas do chladnicky ale proste to kuracie maso ma na druhy den inu chut nie si v tom sama ze to citis
ani mne kuracina na druhy den nechuti. pokial sa skladuje v smotanovej omacke alebo omacke z kokosovym mliekom, este ako tak. Ale sote v zeleninovej omacke nic moc na druhy den.
Domáce či kupované z obchodu? U nás domáce je ok aj na druhý deň.
No toto presne sa stava aj mne, ze druhy den uz kuracie ma divnu pachut..ale teraz som kupila farmarske a to nenalo, ci to bola nahoda alrbo co, neviem
To je normálne u nás sa preto vari vzdy len na jeden deň proste kuracina chytí pachuť nedá sa to jesť a je jedno ci pečene alebo dusené a je úplne jedno ci kura z farmy ci z obchodu všetky mi pachnu
Nerobis nič zle, kuracina je také mäso, po ohriati už má svoju pachuť. Preto varím kuracinu len v takom množstve, že ju zjeme čerstvo uvarenú. Zohriata nám nechutí
Dakujem vam baby, takze uz budem vatit iba tolko na jeden den 🙂
V čom to dávaš do chladničky?