Zdravim, chcem sa spytat či nahodou niekto už nerobil tento recept alebo jemu podobný. https://recepty.aktuality.sk/recept/9eqm5zg/lah...
Zaujal ma ale zdá sa mi zvláštny, nie som žiadna skúsená gazdninka ale takyto som ešte nerobila a obavam sa či sa podari :D Dakujem
A skrob je jedno či kukuricny alebo aky?
Byva taky skrob do kolacov, jemny.
@dskjhfdlkdjhl Dakujem ale mam len zemiakovy môže byt?
to je asi jedno, ma byt jemny, do kolacov, ak je taky, tak je to OK.
No podla mna to teda jedno nie je, kukuricny skrob je vlastne zlatky klas/gustin, zlty ako puding, zlatky klas je s vanilkou napr., gustin bez chuti… zemiakovy skrob je solamyl a je z toho biela rosolovita/pudingova hmota bez chuti, pouziva sa hlavne na zahustovanie.. v zasade asi nic nepokazis ani zemiakovym ale do pecenia sa skor pouziva kukuricny skrob
zmiešaný jogurt s ovocím a upečený..
nemá sa na tom čo pokaziť