Ahojte,
dostala som cca 500ml crème fraîche a ešte nikdy som to neupoužila pri pečení či varení.
Vedela by mi niektorá z Vás poradiť recept na koláč, kde by som ho mohla použiť? ďakujem
Je to vlastne husta kysla smotana tak ze pouzit tam kde smotanu...aspon ja ked som jeden cas zila vo francuzku tak som to tak pouziVala
@janai1 áno, píšem cez mobil a chybu som si nevšimla
Pouzi riadne do kremut,vyšľaháme smotana,ten créme fraich a práškový cukor.Napr.recept na šumienkovy koláč si vyhľadaj tam to môžeš pekne použiť.Teraz na leto , je to svieži koláčik,fajny
@slavomira236 áno viem čo je, ale nikdy som to nepoužila ani neviem akú to má vlastne chuť, či ako ako kyslá smotana ale inú a recepty čo mám tak tam ide max 1dcl kyslej smotany ale ja mám celé takéto veľké balenie a preto hľadám nejaký overený recept na koláč kde by som minula minimálne polovicu ak nie viacej
@kakawah ďakujem, pozriem sa na to 🙂
Creme de fraise je alkohol
Nie náhodou creme fraiche?