Zdravím dievčatá, tie čo pečiete, myslíte že by táto čoko pena vydržala v torte ako náplň? https://kuchynalidla.sk/recepty/cokoladova-pena
@marca12 a keby sa dá pred plnením zatuhnúť do chladničky napr? parížsky krém práveže nechcem keďže tam ide maslo, chcela som niečo ľahšie...
@monika185243 ja nedavam do parizskeho maslo. Len uvarim slahackovu smotanu,rozpustim v nej cokoladu. Necham v chladnicke stuhnut aspon 6 hodin a vyslaham.
@monika185243 parizska slahacka sa to vola ja som ju zle pomenovala. Parizsky krem je asi ozaj s maslom
@monika185243 mne sa zda,ze kolko slahacky,tolko cokolady davam.
@marca12 ďakujem, tak vyskúšam radšej šľahačku aby to držalo
@monika185243 parizska slahacka je bez masla, 100 g cokolady rozpustis v 200 g horucej slahacky, nechas do druheho dna v chladnicke stuhnut a potom vyslahas
Ten recept nie,to nebude drzat. Ja robim akoby parizsku slahacku ale pevnejsiu.
Ak vies anglicky,tak z tohto videa krem. Je uzasny,chutny a drzi tvar
@petulda333 vyzerá to dobre, možno nakoniec vyskúšam 😀
@monika185243 je skvela,cela torta je uzasna
@marca12
@petulda333 baby skúšala som nakoniec tú čoko penu podľa seba, ale z tmavej čokolády, dala som zatuhnúť cez noc do chladničky a naplnila hornú vrstvu torty, na to som dala čučoriedky a v pohodke držala. V dvojposchodovej by to nevydržalo myslím, ale v jednoposchodovej v kľude. Plnka je chuťovo super a je taká nadýchana 😀
@monika185243 tato konkretne nie,je tam malo cokolady na tolko smotany. Ale pozri si parizsky krem. Tam ide spravny pomer slahacky a cokolady,plnim tymto kremom torty a je vyborny. Dobra kombinacia je na vrch kremu alebo medzi krem dat banany alebo jahody a skusala som aj s malinami.