Čo zajtra na obed?

katulastraka
10. feb 2021

Ahojte zienky, moja mama si zlomila nohu, takze sa o nu teraz chodim starat. Kazdy druhy den jej varim, ale kedze sa jej zle chodi do chladnicky, pretoze ju ma v komore a na barlach to kvoli zlym klbom nezvlada moc po dome, tak som jej chcela navarit nieco co moze nechat vonku a nepokazi sa to za ten jeden den. Ze si to hodi do mikrovlnky a ohreje. Viete o niecom takom? Mne nic nenapada. Vdaka za vsetky rady

pribinak
10. feb 2021

Dať misky s jedlom na parapetu dávam nedá?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ladyvi
10. feb 2021

Mozno som blba, a vysluzim si sprsku komentarov. Ale nemyslim si, ze sa za den pokazi jedlo na sporaku. Nie je leto. Stiahnite radiator v kuchyni. Pokial 3x neprevari vyvar, tak sa podla mna nepokazi, a za 1 den ani maso, ani smotanovy perkelt, ani francuzske.

katulastraka
autor
10. feb 2021

@pribinak to by slo, lenze ona ma doma tie stare drevene okna co nemaju len jednu klucku v strede ale dve, jednu dole a jednu hore a ta hore je dost vysoko, to by nezvladla otvorit

katulastraka
autor
10. feb 2021

@ladyvi tak ona ma v kuchyni len 17 stupnov, to zas nie je tak vela, skusim tie francuzske zemiaky urobit

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katulastraka
autor
10. feb 2021

@viestta iii veru s dzemom alebo nutelou, to je dobry napaaad 🙂 dik !

petrisa213
10. feb 2021

@katulastraka zemiakovú babu keď robím tak prvú noc tiež nechávam vonku v rúre, nechuti mi stuhnuta z chladničky a ohriata. Vždy vydrží v pohode do druhého dňa, aj keď do nej dám bôčik nakrájaný osmahnuty

eskop
10. feb 2021

@katulastraka mne tiez take zemiakove placky viac chutia studene ako teple..alebo fasirka do ktorej sa plni vajicko to tiez nechavam kludne vonku 😀

evabb35
10. feb 2021

@katulastraka vždy keď som mala chorú mamu, tak som jej navarila kapustnice. Ako na Vianoce. Ale aj kyslá fazuľová polievka, či šošovicová polievka kyslá by bola možno dobrá.

thewitch
10. feb 2021

Lasagne sú fajn 🙂

katulastraka
autor
10. feb 2021

Dikes baby, ste super 😁

evabb35
10. feb 2021

@katulastraka alebo nejaký segedínsky guláš a ku tomu knedlu parenú.

petrisa213
10. feb 2021

@evabb35 toto s tou kapustnicou je dobrý nápad,
@katulastraka ja robim veľa a ešte horúcu zavarim do pohárov. Tak isto môžeš zavarit aj mäso, klobásu a neviem co ešte, ja som aj cícer zavarila a mamina si už len pootvara a ohreje 🙂

gbgb
10. feb 2021

@katulastraka zemiakove placky, palacinky, rezne..

zdena1990
10. feb 2021

kapusta sa nepokazi

bubchen86
10. feb 2021

Langose , lievance, pizza k tomu polievka ;)

janage
11. feb 2021

@katulastraka počúvaj a keby si dáku susedku poprosila, ze jeden deň Ty, druhý by ona jej odniesla. Mala by to čerstvé. Alebo sú také jedálne čo nosia stravu dôchodcom., možno by sa dalo dohodnúť. Či ďaleko má aj k dverám s tou nohou?
Jedlá čo popísali baby síce vydržia, ale niektoré sú veľmi ťažké na žalúdok.

katulastraka
autor
11. feb 2021

@janage hej daleko to ma, to je ta vyhoda ze ja mam kluce no. Tiez mi napadli nejake donaskove sluzby ale ona by sa k dveram dotrepala za pol hodinu :D

gertrudka222
11. feb 2021

Ak ma len drevene okna, kludne by som misku s jedlom nechala na vnutornej parapete, pochybujem totizto o 100% tesnosti okien. No pokial nema v kuchyni nejak extra teplo tak hocijake jedno jej ten jeden den na linke vydrzi

tncka
11. feb 2021

@katulastraka a co tak platit kartou vopred cez bistro.sk a nechaju pri dverach,mama pomaly dojde a vezme si. Nic ju nebude nahanat

janage
11. feb 2021

@katulastraka a nejaká suseda zodpovedná čo by ste kľúče dali. Žeby si otvorila položila na stôl v kuchyni a zatvorila.