Co varite tento tyzden.uz som zufala z toho vymyslania
Stale sa mi zda to iste uz ze varim :D
sosovicovy privarok, budha bowl , cestoviny s cviklovym pestom 😃
@henka123123 Segedin
@beata_k to sme akurat dnes dojedli hihi
ja práve robim toto - uz som sa na to chystala par mesiacov.... https://www.toprecepty.cz/recept/31663-osso-buco/
@henka123123 😄 Zemiakove placky este
Kura v smotanovej omacke, karfiol bol,rizoto,fasirky budu,fazulova polievka este je.. xD
@henka123123 dnes bravčové soté so slaninkou, kukuricou a chilly plus tarhoňa, včera fašírka/sekaná plus pečené zemiaky, dnes na večeru grilovaný losos + listový šalát s parmezánom, cez víkend bude pečený králik na slanine + zem.kaša, zajtra je v pláne hríbová polievka.
Grecky salat s fetou, grilovane kura s opekanymi zemiakmi, lososa na panvicke s fazulkmai, a spenatovym zemiakovym pyre, domacu vege pizzu so sampinonmi, paprikou, olivami, cibulou . Salat nicoise s tuniakom a ancovickami, pecene bataty s niecim, asi salatom,rukolou, a fetou.
Čo chladnička dala a polievka s medvedím cesnakom
Pon-ut knedlo vepro zelo
Streda fazulova polievka, morcacie na prirodno so zemiakovou kasou
Stvrtok ideme do mesta sa najest
Pia-sob kura s plnkou a ryzou
Nedela obed u svokrovcov
Včera fašírka, ružičková kapusta, zemiaky. Dnes chilli a grilovaná polenta. A mám chuť na nejakú krémovú polievku, uvidím akú kúpim zeleninu.
My sme mali vývar, vyprážaný syr so zemiakmi, zajtra idem variť halušky s bryndzou a s kapustou 😀
@veselo_neveselo u teba by som sa chcela stravovat,mnam
my už dva dni držkovú...
zajtra - žemľovka
Spenat so zemiakmi a vajickom sme mali, potom fasirku na plech so zemiakovou kasou, kolozvarsku kapustu, potom cestoviny s paradajkovou omackou, pestom a syrom, dusena kuracia pecienka na cibuli s ryzou k tomu coleslaw salat. Dalej mam nachystany ze bude grilovany syr so salatom v pita chlebe alebo s hriankou, paradajkova polievka so syrom a cestovinou ryzou.
@henka123123 cestoviny s krevetami pomodor vegensky syr olivy articoky
-Vývar
-špagety s olivami, bazalkou, parmezanom
- koložvárska kapusta
- treska v cestíčku, zemiaky
- halušky s tvarohom, slaninkou
- špenátová polievka s opečeným chlebom
- palacinky s tvarohom a ovocím
- maďarský guláš s knedlikom, alebo kolienkami
- ryža, kurča
- Stroganov, hranolky
- fazuľová s údeným
- pečené bravčové koleno, varené celé zemiaky s maslom
- krkovička s paradajkami, cesnakom, cibuľou, slaninou, zemiaková kaša
...atď. Už ma nenapadá, čo nám chutí.
@henka123123 dnes rizoto.
králičí chrbát a dusenou zeleninou, šťavelová omáčka s volským okom a zemiaky, špagety s pestom z medvedieho cestnaku, kuracie prsia na pive, tubiakový šalát, kurací kebab, šalátová polievka, dusená špargľa so slaninou
Znojenske
@henka123123 v pondelok sme dojedli kurča na zelenine, zemiaky, na 2 dni bola fazuľová( fazuľa veľká, maslová) hustá polievka s chlebom, soté z kuracích pŕs s ryžou, alebo tarhoňou( ešte sa rozhodnem), pizza. Na nedeľu niečo z bravčového mäsa - asi krkovička pečená, zemiakové pyré. Polievku uvarím z mletého mäsa a zeleniny podľa nápadu tu z MK v tlakovom hrnci, ale už som zabudla od koho - je výborná. Chystám sa upiecť slané slimáky s cesnakovou plnkou z medvedieho cesnaku. Budú na raňajky aj desiatu.
@henka123123 Holandské rezne, zemiaková kaša, Zapečené cestoviny s mletým mäsom a syrom, Tortily plnené kuracím mäsom, rajčinamy, syrom a tzatiky šalátom, Ryža, bravčová panenka
Pondelok - z nedele pecene kurca, kasa a parena brokolica s mekvou
Utorok - hovadzi vyvar so speclami, cestoviny s pradajkovou omackou a syrom
Streda - vyvar so speclami, losos s pecenymi zemiakmi a hraskovym pyre
Stvrtok - zeleninova polievka s mrvenickou, chilli con carne ryza
Piatok - to co vo stvrtok
Včera buchty na pare. Dnes kuracie soté s ryžou a zemiakovými plackami
Pre nové a zaujímavé recepty pozrite našu stránku 🙂 https://lexiinkitchen.235.sk/
Dnes dojedame gulas.chystam sa na paprikas s haluskami.na piatok asi sosovicovy privarok so spekackou..na vikend este neviem podla toho ake maso bude v akcii 🤣
https://www.modrykonik.sk/group/2000/ skus popozerat