Och prejedení sme rybami salatmi a mäsom. Poradte co varíte tieto dni, co je aj vhodné pre 3r dieta ze budeme jesť spolu...
aj ja mam trojrocneho a my si planujeme urobit domacu pizzu, sulance, sosovicovu polievku, palacinky, mozno nejake zemiakove placky 🤷
Ja som vcera urobila bolognske spagety. Jak sa moj 3r nejedal vecer napraskal. 😅 dalej budu asi palacinky, a celorocne klasiky.
Cestoviny s pestom, paradajkami a mozzarellou. To naše deti milujú.
My dnes halušky podľa chuti bryndzové, syrové a s kyslou kapustou
To čo aj normálne cestoviny, zeleninové jedlá - rizoto, placky, polievky, prívarky alebo aspoň ako príloha miesto zemiakov/ryže k mäsu alebo rybe, mäso/ryba dietnejšie recepty nie vyprážané
môj ty Bože, no to, čo pred Vianocami...
Dnes carbonara cestoviny, zajtra sosovica a v nedelu obratene rezne a vyvar.
U nás dnes zeleninová polievka a fliačky s kapustou...
Ja po týchto dňoch prejedania sa ťažkými jedlami a sladkým, mám chuť konečne na niečo zdravšie a diétnejšie. Dnes som varila krémovú cibuľovú polievku a bowl s trhanym mäsom. Zajtra to bude asi lososove orzo…
Ako vo všedné dni, už je po sviatkoch, takže všetko v starých koľajách. My dnes pizza 😊
My sme dnes mali hermelín s grilovanou zeleninou a brusnicovou omáčkou. Včera steaky s brokolicou a brokolicovu krémovou.. Jeme to co vždy. Aj na Vianoce sme si dali salat len raz.
Idem pominat co pozostavalo z vianocneho varenia 😅 cize z otvoreneho creme fraiche idem robit gratinovane zemiaky, pootvarane sunky a zvysky syra idu na domacu pizzu, mam otvorene slize a mak takze asi bude aj obed nasladko, obschnuty chlieb bude na veceru vo vajci a tak. Co vynuram v chladnicke, nechce sa mi ist do obchodu. V najhorsom pripade sosovicovy privarok s vajickom a zemiakmi
Zajtra bude fazuľová polievka s údeným a širokými rezancami a syr v cestíčku a masielkove zemiaky
Šalát, rezne a rybu sme jedli iba na Štedrý deň, takže varím každý deň niečo iné a v podstate klasiku čo po celý rok. Dnes tzatziki, grécky šalát, kuracie a jahňacie suvlaki.
Dnes dolky s džemom a opekance s makom. Zajtra dusené kuracie stehná na paprike a tarhoňa.
Mäsko na hubách, zajtra koložvárska, v pondelok šošovica.
A na večeru ako vždy grécky šalát.
Granadir, rizoto, palacinky, zeniakovy privarok
tu je fajna diskusia a je tam aj jedalnicek. https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/mesacne-miniem-56-eur-na-jedlo-a-som-najedeny-dosyta/ mozes sa inspirovat
Brokolicovú polievku a pečenú zeleninu so syrom
My napriklad to mame tak, ze 25.robievam.svieckovu. 26.sme na navsteve a potom sa dojeda, co je.
Dnes si vypýtali lievance. Takze boli lievance. Ale doma moc koláčov nepojedia, takze neboli presladený. Zajtra bude zubac na masle. Potom sa vrátime k masu.
Dnes sme mali placky z kyslej kapusty, vcera zeleninova polievka a cestoviny s tvarohom.
Nám ostala údená šunka, takže zapekané cestoviny
@kittykat22
😂 neblázni, to je na depku a nie dobrú náladu
zel. rizoto...
dnes špenátový prívarok, zemiaky, varené vajce
polievka fazuľová kyslá