Ahojte určite si túto otázku dávate každy deň ako ja .A fakt ma to uprimne nebaví vymýšlať čo navariť.Keď sa opytam čo chcú tak mne je jedno,neviem,čo chceš ty 🤦🏻♀️ takže prosim tie ktoré si pišete jedalnicky na cely tyžden šup sem s nimi prosím 🙂 tento tyždeň sme mali sviečkovú,ryžový nakyp,paprikáš,rezne kaša ,kludne aj na dva dni čo varite inšpirácie potrebujem ďakujem krásne 🙂
No včera sme mali pizzu a sladké pirohy.
Dnes fazuľovú polievku s údeným a fliackami
Bude aj na zajtra.
V nedeľu vývar zo špikových kostí a hovädzieho kúsku a paradajková omáčka knedlík plnená paprika.
V pondelok uvidím nezvyknem plánovať dopredu, varím, čo potrebujem spotrebovať z chladničky.
Ja sa snazim si tak na cely tyzden naplanovat, polievku robim tak na dva dni, druhe ako kedy. Piatky mavame bez masa. Dnes napriklad som urobila vajickovu polievku a druhe mame dukatove buchticky.
Včera som robila zeleninovú polievku aj na dnes a zapekané cestoviny zajtra budu bryndzové halušky kotlíkový guláš a večer grilovačka v nedeľu vývar morčacie stehno kapusta a lokše to bude aj na pondelok v utorok mám v pláne zemiakový prívarok sekanu a pyré v stredu rizoto s tým, že bude aj na štvrtok v piatok potom sviečkovú v sobotu rezne zo zemiakmi a vývar v nedeľu pečené stehná
Vždy plánujem jedálniček na dva týždne kvôli nákupom niekedy sa niečo pozmení, nezje sa zostane tak nevarím.
mám album s tým, čo varievam, kľudne mrkni, je tam toho celkom dosť
je zaujimave kolko je jedal a v principe clovek aj tak nema napady stale dookola co varit, je to hroza fakt ked sa tak zamyslima kolkokrat sa mi vazne nechce listovat v kucharke.
Dnes som robila halušky s tvarohom. Polievky v týchto horúčavách nerobím, nikto nemá chuť jest ich. Včera boli kuracie prsia s ryžou a zeleninou, zajtra francúzske zemiaky, v nedeľu hovädzie na hrášku s ryžou, bude aj na pondelok.
Často robím rýchle jedla, typu cestoviny s makom, tvarohom, zeleninou, smotanou syrovou omáčkou. Perkelt, zemiakové pyre, placky, palacinky na sladko aj slano,dukatove buchty, buchty, na pare z polotovaru. Kapustove fliačky, geanadir tiež majú úspech. Keď ostane mäsko, tak rizoto, alebo náplním tortily, ktoré tiež kúpim hotové, prihodim dáku zeleninu.
V nedeľu také niečo väčšie, segedin, pečene mäso s červenou kapustou, sviečkovu omáčku, plnené kura.
Tak my máme teraz doma za kýbel jahôd zo samozberu takže aktuálne to :D :D
fazuľová polievka s cestovinou, granadír, ľadový šalát
je tu skupina https://www.modrykonik.sk/group/2000/