Čo varievate dvojročným deťom na večeru?

hamimami
11. máj 2011

ahojt maminky, zaujma ma co varite svojim detickam na veceru. mne uz nejak dochadza fantazia. ja varim dookola same kase, cestoviny, alebo davam polievocku z obeda, pecivo. Mate nejake sikovne a chutne recepty??? dakujem

berus222
11. máj 2011

ja davam stale riedku krupicnu kasu z flase. 😅 veceru ma normalnu, co aj my jeme a pred spanim kasu.

hamimami
autor
11. máj 2011

@berus222 no my sme zvyknuti jest suchu veceru, urobime si chlebik alebo tak, ale pre malu radsej teplu stravu aj vecer, asi je to lepsie. pred spanim davam uz len mliecko....

bubelko
11. máj 2011

@hamimami ja som detom na veceru nevarila a ani nevarim. maju na veceru bud chlebik s niecim, jogurt s mussli ci cornflakmi, alebo krupicovu kasu. obcas ak zostane, tak zvysok od obeda - ale to je velmi zriedka. mladsi ma potom este flasku s mliekom. 😉

zuzanocka11
11. máj 2011

Ja mojmu robievam ovsenú kasu napr s jablkami,banánom,alebo ryzové vlocky s ovocím, krupicu,a co má velmi rád-kuskus bud s dusenou zeleninou,strúhanou mrkvou,,,,potom mlieko a este cicinku 😀

babulina
13. máj 2011

u nas sa veceria co ostalo z obeda, obcas kasu, chlebik s niecim, a pokial vela toho jedla poobede tak iba jogurt, mlieko sme jej zrusili spolu s plienkami na noc, ale mala ho do cca 2.5roka

mia__
21. sep 2012

Ahoj, vytiahnem este tuto diskusiu.
Mala ma 19mesiacov. Jedava celkom dobre, vlastne jedine co mi nechce su mliecne kase pred spanim. Tak do 16mesiacov ich jedla pravidelne (rozne ochutenia), postupne prestala. Ja ju potom este nakojim a ide spat.
V poslednych dnoch mam problem, ze sa v noci budi a strasne sa toho prsa dozaduje. Dnes v noci som jej ho teda nedala a tak (po hodine revu) dalsiu hodinu chrumala v postielke tycinky.
Co myslite, co jej davat miesto tej kase? Vydrzi takto stare dieta 11-12 hodin v noci bez jedla?

melisska242
4. okt 2012

Ahoj, aj ja mam 19 mesačnu kočku.Davam jej okolo 18hod :18-30hod ,večeru (napr.chlebik , obed, puding).a ked ide spinkat to je o 19-30 tak ma ešte mliečko (umele,už nekojim) a spinka až do 9 rano a v noci sa vôbec nebudi.Maximalne raz na čajik.
Ked sa Ti zobudila včera , nejdu jej nahodou ešte zubky??Už mate všetky vonku??Lebo nam idu teraz posledne stoličky a vtedy ma horši spanok.Ty ked ju kojiš tak si myslim , že nevadi ked jej daš troška poptiahnut , upokojila by sa a zabuvkala.Často sa Ti budi teraz??