Ahoj zienky. Prosim vas poradte mi co by ste uvarili z tychto surovin: 2 ks kuracie stehno, 500 g cestovin, 1 mala smotana na slahanie, 1 kysla smotana mala, struhany syr, mrazena mrkva, hrasok, koreniny, syr struhany, 2 vajicka. Sme na chalupe tak v obmedzenom rezime. Netreba vyuzit vsetky suroviny. Dakujem 😊
Perkelt zo stehien a k tomu cestoviny
Uvarené cestoviny zmiešať na panvici s dusenou zeleninou a vajíčkom, posypať syrom
Z 500g cestovín ti podľa mňa vyjdú obe jedlá
Ja by som nakrajala masko, oprazila soľ,korenie,nechala dusiť. Pridala zeleninou kým zmakne. Potom by som pridala,smotanu na slahanie nastuhany syr. Uvarila cestoviny v osolenej vode a máš chutný obed 🙂
@cocolino234 ooo to vyzera super, este som take nerobila - az sa mi to nechce verit. A akou smotanou to mam podliat? Cestoviny si uvarim tiez, potom zmiesam a mozem to dat zapiect? Prepac, pytam sa, dala som sa nedavno na varenie 😃
@cocolino234 dakujem, si superna 😊
Perkelt, polievku s haluškami, halušky, cestoviny so syrom
Zapekané cestoviny. To bude najlepšie. Všetko nakoniec zgebris do misy, pisyprs syrom, zalejeme smotanou a už som hladna....
@ukulela haha 😄 aj ja, a uz sa pustam do toho, nech neumreme so zajtra od hladu 😳
Joj cestovinu s maskom a smotanou, to sme davno nemali, vidis este si aj mna inspirovala 🙂