Čo uvariť z diviaka?

suz2
19. nov 2013

Maminky, dostala som od známych krásny kus mäska - plece z diviaka. Ale nikdy predtým som ešte divinu nepripravovala. Rada by som ho urobila na nejakej fajnej šťave, alebo na víne a pod. Nemá niektorá nejaký osvedčený recept? Ďakujem veľmi peken

martina05
19. nov 2013

skús guláš, nezabudni na korenie na divinu - jalovec, borievky a po osmažení na cibulke podlej vínom ...môžeš spraviť hustejší na spôsob maďarského s knedľou alebo tiež ako polievku....

luslus
19. nov 2013

ja som robila minule z diviny svieckovu...uzasna bola :D

zuzinka1989
19. nov 2013

ja by som urobila gulas 🙂 z diviny je najlepsi 🙂

bona
19. nov 2013

Ako pise @luslus, svieckova je z diviny vynikajuca 🙂 Ked je to pekny kus, "skoda" ho rozporcovat na gulas..😉

gumidekmomo
19. nov 2013

ja by som uvarila dobry gulasik 🙂)alebo so sipkovou alebo cucoriedkovou omackou len take podusene 🙂)

nikolka2
19. nov 2013

No ja robím casto divinu,,,tak bud len taku dusenu s cucoriedkami ...alebo sviečkovu , ale najradsej mam na smotane s dubákmi 🙂 Ja hlavne všetku divinu robím v kuchce 😉 samozrejme korenie spojene s divinou musi byt ,,,( jalovec , borievky , rozmarín a bazalka to , ale cerstve myslim ,,,

mirazaa
19. nov 2013

..na tejto stranke sú super receptiky z diviny...určtite si tam vyberieš, tak kuk..http://malzenice.webnode.sk/news/recepty-z-divi...