Prosím poradte mi mám chorého syna a nechce mi jesť, má aj soplíky aj kašlík a berieme antibiotiká. Všetko sa mu sprieči a vypľúva. A doktor mu zakázal mlieko. Máte dáke receptíky
@katarina95 naša lekarka vždy povie,jesť iba ak chce,dôležité je piť samozrejme pri chorobe.možno mu ani nechutí,hlavne ho nenútiť.možno ho bolí hrdlo.ked vyzdravie tak to dobehne.
@katarina95 a probiotika beriete?? moze kuraci vyvar,piskoty,zemiacky a rybku,alebo rizoto,...kuracie mäsko+ryza,...mlieko kvoli ATB sa neodporuca,....rozok s maslom,sunkou,...
Vyvar, co sa tyka mlieka tak skus obilninove. Ryzove, mandlove, ovsene ...
@katarina95 odstavujem mu ovocie a zeleninu,pije vela tekutin,mandlove mlieko,papa mandle,susene ovocie,ryzu,masovo zeleninovy vyvar....moc v chorobe nechce zut,takze to riesime skor tekutou stravou
nenut od hladu neumrie, ked tak len vyvar daj a vela tekutin, moja tiez tri dni nejedla ( za tri dni kocku zemiacka a jednu piskotu) a na stvrty den otvorila oci a povedala ham. nic sa mu nestane aj keby nic nezjedol. Pokial ma dieta jedlo ponuknute od hladu neumrie
ďakujem vám za rady dúfam, že sa mu vráti chuť do jedla čoskoro
@katarina95 davaj vela pit a probiotika.nutrolin B pomaha aj na nechut
@katarina95 tak u nas funguje najemno postruhane sladsie jablcko bud s piskotami alebo jemno zomletymi ovsenymi vlockami. Potom je schopny zjest aj nieco ine, nastartuje to chut do jedla. A idealne potom asi kuraci vyvar, alebo nieco ine osvedcene, oblubene... Ale ked nechce velm jest, tak nenutit, ten den to vydrzi. Hlavne pit vela.