ahojte, som začiatočnícka kuchárka, takže väčšinou všetko googlim, no s týmto si neviem rady 🙂 čo s odrezaným "sysľom" z bravčového karé? dáky rýchly, jednoduchý recept (alebo aj zložitejší, ale poprosím s polopatistickým postupom🙂) Ďakujem
Nemysli autorka taky maly kusok panenky, ktora tam byva - ale len na kusku? Zalezi co jej predaju, ja kupujem vzdy len s tym
My volame takto volame ,,bravcovu svieckovú,, ,,Sysla,,zvyknem robit na sposob steakov,ale vyborne su plnene klobasovou zmesou a upecene.Takto je dobrý za tepla ale i za studena s chlebikom. 😉
aj si myslím, že autorka otázky hovorí o bravčovej panenke, receptík napr
http://adkas-tastyfood.blogspot.sk/2011/11/brav...
Teda, ja mám doma až 3 ks sysľov, ale o sysľovi z karé som jakživ nepočula. Možno ho adoptujeme, chudáčika 😀 😀
Ak nie, nejaký fajný recept by ma tiež zaujímal. (Hlavne ale pre kuchárskych začiatočníkov upresnite, čo je to ten "syseľ".).
Rada sa poučím. 😉