Poraďte čo ste včera varili, chceme si urobiť nedeľný obed, keďže včera bol pre nás pracovný deň, ale vôbec nevieme, čo by sme si dali :D
@lavender94 hovädzí vývar z hrudky hovädzieho mäsa, druhý chod bol to varené mäso s paradajkovou omáčkou a knedľou 🙂
hrášková polievka, pečené kačacie stehné, nové zemiaky, kapusta
Brokolicový krém a špízy s mäskom a zeleninou 👌
Segedin
karfiolové rizoto a paradajkovu polievku, so zvysku karfiolu som spravila karfiolovu polievku so zemiakmi
Zapecene kare s kyslou smotanou, šampiónmi a syrom ryža k tomu👌
Stroganov a ryžu ☺️
@lavender94 u nas pirohy s tvarohom a dzemom vcera boli.
@lavender94 spizy a nové zemiaky
u mňa mäso knedľa a červena kapusta a nedeľna polievka.
@lavender94 plnené kurča, pečené zemiaky, zeleninový šalát
Baklazanove lasagne.
@jjanulienka môžem sa spýtať na recept?
My sme boli na hodoch u rodicov a mali pecenu kacku, knedlu a kapustu 😋😋😋
Slepacia polievka, madarsky gulas z diviny s knedlou, pecene kura s ryzovou a kompotom, jahodova bublanina
Domaca knedla.hovadzi gulas..a parene( varene) buchty
Nič 😁 jedli sme langoš lebo sme boli celý deň na bicykloch..
@drozdikova kare naklepem osolím okorenim sprudka opeciem na panvici preložím do pekáča. Vo vypeku otestujem čerstvé šampióny pretlačim tam jeden cesnak. Na mäso natriem kyslú smotanu dam tam tie šampióny dam zapiect pod alobalom a ku koncu nastruham syr. Je to naozaj výborne a na to, že je to kare je to aj šťavnaté ☺️
my sme si boli dat vyprazany syr s hranolkami 😀 taku chut sme nan dostali a reku doma sa mi to nechce.
@jjanulienka ďakujem za inšpiráciu aj za recept 🙂
@lavender94 hribova polievka so zemiakmi a koprom a druhe hovadzie dusene na sposob hovadzich licok (korenova zelenina, cibula, suche vino, paradajkovy pretlak), zemiakova kasa
kurací steak, pečené zemiaky a syrová omáčka
Včera sme mali od soboty večera varený hovädzo morčací vývar, grilovanú bravčovú panenku, dubákovú omáčku, omáčku zo zeleného korenia, opekané zemiaky, k tomu ľadový šalát s mrkvou, reďkovkou a cibuľkou, ako dezert karamelový maxiveterník. (Mali sme návštevu. 😊)
Fíha, samé dobroty, z tohto príspevku budem variť najbližší mesiac 😄 nakoniec môj dráhy vymyslel, že budeme mať pečené údené mäso s kašou zo zeleného hrachu.
Trofie s pestom. A večer grilovaný morský vlk so šalátom a polentou. A dnes večer bude pinsa s buffala mozzarellou, San daniele šunkou a rucolou a k tomu salat
Hovadzia rostenka, ryza, salat z cerstvej zeleniny, hov vyvar, pecenove halusky, bublanina s cucoriedkami.