Ahojte babyy čo ste dnes varili na obed moje dievčatko v brušku malo chuť na špenát tak som ho urobila a čo vy 😊
Spagety z bazalky so syrovou omackou
Sote s ryžou, kurací vývar
cestovinovo-zeleninový šalát, letná osviežujúca rýchlovka 🙂
@lia_nka plnené kuracie stehná, šalát zeleninový
ja este nic, ale v skleniku oberiem zbytok papriky, co dozrelo, pridam k tomu tu co uz je v chladnicke z vikendu obrata a dokupila som este palivu, lebo tento rok zatial len take bez stiplavosti papriky a s paradajkami urobim tohtorocne prve leco.
Maďarský guláš s knedľou.
Zapekané makaróny s paradajkovou omáčkou, špenátom, ricotou a mozarelou 🙂
Polievku z červenej šošovice, cestovinu s nivovou omáčkou strašne rýchly obed také mám najradšej😀
zapekanu cuketu s mozzarelou a pecene zemiaky k tomu 🙂 polievka je este vyvar z nedele.
nič - celé doobeda sme behali po lekároch v nemocnici s dieťaťom... od nedele polievku s rezancami sme si len dali ...
zajtra bude zemiakový prívarok s vajcom alebo fašírkami...
Perkelt s kolienkami. 🙂
Cukinovy prívarok so zemiakmi a vajcom
Bravčovú panenku obalovanu v slaninke so syrovou omáčkou s hríbami a hranolkami ... Hokkaido polievka 🙂
Dnes som robila parene buchty, tolko uz boli u nas ziadane, ze som sa musela na to dat 🙂
Včera šunkofleky, dnes kung pao. 😊
Vcera salat a rezne
Dnes bude paradajkova omacka z plienok paprikou mletym meskom a domaci knedlik
Včera som robila tortilly s kuracím mäskom, domácim ľadovým šalátom z našej záhradky, paradajkami a jogurtovo cesnakovým dresingom a dnes pečené rebrá v pivnej marináde s medovo - horčicovým dipom. 🙂
@kristina100 z plienok 😀😀 prepac ale pobavilo
@petulda333 boze :D klavesnica mi blbne
Hustu polievku z domacich paradajok (pecene v trube) - staci syr a zasyti tak, ze ani druhe clovek nepotrebuje
Dnes mam v plane cuketove placky a cesnacku
Maďarský guláš so špaldovými haluškami
@lia_nka ja cuketove fasirky s tzatziky, tekvicovy privarok s masom na stave, mas tu vela tem o vareni, pohladaj.