ahojte.. co ste pripravovali na oslavu prvych narodenin, kde boli aj dospeli aj deti? jednohubky, kolac..? deti maju od 1-3 rokov
studene misy su fajn a ako bez torty by sa takato oslava nemala konat, takze si myslim, ze sladkeho viac netreba. skor potom nejaka ta ovocna misa a jednohubky by boli fajn
načo toľko papania, radšej menej ako viac....torta, chlebíky, tyčinky, zopár koláčikov. min. voda.
u nás majú zakaždým úspech u veľkých aj malých zeleninové chipsy 🙂
batatové hranolky 🙂 s cesnakovým dipom to ide u nás na oslavách 🙂
Nerobili sme ziadnu oslavu,tomu dietatu je to sumafuk, mali sme tortu ,spravili par fotiek do rodinneho albumu
@tova vetsina deti v roce ma plnou pusu zubu, proc by jim melo zabehnout? muj syn ji cely hrasek od 6,7 mesicu, i boruvky a nic mu nezabiha
@sipika u nas se dela dort, vetsinou delam mascarponovy s ovocem nebo i mrkvovy, no a ciste pro deti nejake tycinky/krupky vhodne k veku, uspech ma i nakrajena zelenina a nejaky lucinovy dip, muze byt jeste i nakrajene ovoce, pro dospele potom oblozene chlebicky, misy, syrova rolada nebo masova, vetsinou to delame tak, aby mohly ochutnat i ty mladsi deti
dakujem velmi pekne vsetkzm, urcite si zoberiem priklad 🙂
Ja klasicky obložené chlebíčky, ruské vajcia, tortu upiekla svokra
Myslim, ze to je uplne dostacujuce @svetlana261 🙂
My sme boli kamoskinej malej vinsovat na prve narodeninky a mala klasicky tortu, nejaky kolacik a chlebiky a nejake slane drobnosti. Podla mna to netreba prehanat 😉