Dajte nejaké inšpirácie na zajtra. Ja som dnes varila kuracie na smotanovej omáčke a zemiaková kaša k tomu.
toto ale neviem či bude fungovať dobre link https://varecha.pravda.sk/recepty/stavante-zape...
koložvarsku kapustu
Kuracie špízy s pečenými zemiakmi a miešaným šalátom 😊 inak, keď neviem čo, rada sa inšpirujem v skupine Dnes na obed
@kukulienka999 plnena paprika s paradajkovou omackou a k tomu zemiaky alebo knedle
@kukulienka999 balík kuracích prs som použila na zapekané cestoviny so smotanou, syrom, zeleninou a do zvyšnej ryze som zamiesala tiež restovane prsia, zelenina a spravila rizoto.
Francúzske zemiaky
Dnes langose
@kukulienka999 ryžové rezance so zeleninou a krevetami
ja som dnes "uvarila" svedske stoly v cinskej restauracii aj so sushi. ale aby to nevyzeralo, tak som rano spravila (aj zavarala) cuketovu omackonatierku a este prazenicu s paprikou.
@kukulienka999 ja som robila mäso s rajčinovou omáčkou a zemiakmi..zajtra bude pre zmenu s knedľou
Madarsky gulas s knedlou 😋
@kukulienka999 Granadir
Sviečková 👌
Segedin
@kukulienka999 tarhoňa a bravčové plátky na šampiónoch
Spenat so zemiakmi a volskymi ocami..ale vcera som citala temu ako sa dvaja pohadali a zena hodila plnenu papriku psovi, taku chut som na nu dostala ze az, nikdy som ju nerobila ale asi viem co budem varit v nedelu..😁
segedin, karfiolovu polievku a pre syna parene buchty s makom
My máme fazuľovú polievku od svokry, ale deti ju nechcú, tie si pýtali kurací paprikáš s malými kolienkami 😄,
@kukulienka999 dnes paradajková polievka a langoše
Plnené vtáčky s ryžou.
Boršč
@kukulienka999 spagety carbonara 🙂
Penne so syrom a špenátom.