Čo by ste mi poradili spraviť z litra mlieka okrem krupice a pudingu? Niečo nenáročné 🙂
Vtacie mlieko
palacinky, mliekovu polievku
@lllll_1118 bananovy koktejl, alebo ine makke ovocie, rozmixovat s mliekom a troskou vanilkoveho cukru
@lllll_1118 Ryžový nákyp.
kyslé mlieko, tvaroh
Jogurt,palacinky,lievance,velkonocny syrek-hrudka,nejaku mliecnu polievku-fazulu ci hriby na kyslo...moja stara mama nam robievala i drobce v mlieku,ako decko som to zboznovala..
Ja si pol litra dam k vianocke s grankom...A zajtra druhy 😂
Ale inak presne ako ti radia...puding, krupicu, palacinky, dukatove buchticky (buchticky kúp keď sa ti nechce piecť), zemiaky upiecť a mliekom zapijat...
U nás sa napríklad mlieko pije ku knedliku s vajcom...alebo rožok s maslom a olomoucke syrecky. A k tomu mlieko.
Do kyslých polievok ja dávam smotanu a nie mlieko...ale niekto dáva mlieko.
Mliečnu ryžu môžeš alebo akúkoľvek kašu....ja robím pohanku, s kokosom, alebo aj ovsenu kašu.
mliečnu polievku, prívarok
@lllll_1118 mliecnu ryžu s ovocím či skoricou
@lllll_1118 zemlovku, ryžový nákyp, lievance, vtáčie mlieko, omáčku na kyslo, tvarohový kremes
@lllll_1118 ryžový nákyp
@lllll_1118 a co si nakoniec spravila?
@nelca84 nakoniec som aj tak spravila ten puding a krupicu 😀 krupicu som klasický uvarila, dala na spodok misky, na to banán, potom som uvarila puding podľa návodu a dala doň čokoládu, to bola ďalšia vrstva a na vrch ovocie, a nakoniec dala vychladiť 😉👍ale tieto nápady vyskúšam nabudúce 😊
Palaciinky
Palacinky