Ahojte😊😊 Potrebovala by som radu. V nedeľu dom vyprážala rezne. No dnes to už nikto nechce jesť🥺 Ako by somm ich vedela využiť aby sa nevyhodili? Rozmýšľala som nad rizotom alebo nejakou omáčkou.🤔 Ale neviem. Poraďte mi. Vážne ich nechcem vyhodiť.
@simona2001 zapiect ich, alebo pomliet a urobit fasirky.
@simona2001 a nemozes ich dat do mrazaku ?? Budes ich mat na neskor. Ja to tak robim, ked mam viac jedla a neviem co s tym.
Určite zamraziť použijeme neskor
Nevarila by som kým sa nezjedia 😁 ja sa s tým nebabrem, keď je navarené je sa čo máme.
@bessie12 to by nebol zlý nápad. A ako dlho vydržia v mrazaku?
@bessie12 presne! do mrazaku. a jedneho dna ich vytiahnes v stave nudze a budu mat cenu zlata :D
@simona2001 ako dlho to neviem. Vyberiem ich vtedy, ked neviem co mam varit alebo sa mi nechce nic varit. Takze u nas max pol roka.
@ikissedagirl vsak ked vidim teraz tie ceny, tak pomaly vsetko tam davam 😂
Najemno nakrajam a deckam na chlebik s kecupom/maslom/tatarkou ci rozok na desiatu, olovrant ci veceru…
@simona2001 Medzi 2 chlebiky alebo do rozka natreteho maslom a horcicou dat reznik nakrajany na tenke platky a fajna desiata ;).
Ďakujem vám baby za rady
Do mrazaku....
Ja by som dala do tortilly, nejaky dressing, zelenina, syr a rezne na pasiky narezane.. 🙂 mnam
@simona2001 mne ak sa zvýšia rezne, tak ich pokrájam na menšie kúsky a dám ich zapiecť do rúry spolu so zemiakmi nakrájanými na plátky. Osoliť, okoreniť, trošku cibule a večera hotová.
Ja len,ze u nás nemysliteľné aby sa zvysil rezen. Sedim pri nom,kym odrazu uz nie je😂😂 pazrava Mary😀
Zamraziť. Ale ako nerozumiem prečo niekto navarí viac ako nie je schopná rodina zjesť... 🙂
@simona2001 Rezne? Daj sem! 😋
Zmraziť alebo spraviť so špagetami ☺️
U nas aj studene sa zjedia 😂🤦🏻♀️ len tak do ruky hocikedy ☺️ hocico vyprážané v podstate
@simona2001 Nakrajat na pasiky do tortily alebo na salat ;)
My ked robim rezne zo 4 kur. prs tak prve 2 dni jeme rezne so zemiakmi a zvysok robime do tortily s ladovym salatom, majo, paradajka, chili paprika a cheddar ☺️
@simona2001 do mrazničky. O mesiac keď príde chuť na rezne akoby si našla. Rozmrazis, trochu opražíš a nedeľny obed jak vyšitý
@simona2001 nakrajaj n kocky a daj do trotily so zeleninou dresingom a máš kebab
@simona2001 daj to do tortily 🙂 to je super
@simona2001 tortilly, wrapy
@simona2001 daruj bezdomovcom nejedz starsie jedlo ako 2dni a z reznov si ja osobne neviem predstavit omacku… co ten trojobal?