Ahojte, dostali sme zavarane huby, myslim ze tam je vseho druh. Je to slany nalev.
Poradite mi ako, ku comu napriklad to podavat, nikdy som to nevidela ani nejedla. Tak pre inspiraciu daku. Muz vravi ze to je ako zavarana uhorka..
Mozem to zmiesat napriklad ku ryzi s pecenym masom?
Dakujem vam ☺️ 🍗🍄
Ak je to iba slaný nálev, použila by som ich na varenie.
@miskafilipkovab ja som z nich varila, k mäsu pridala... Nie naraz, podľa množstva
@diamond007 baby a mozem aj do rúry k mäsu?
@ckocka ano je to iba slany nalev.
@elizabet173 ked mne to take ciste nejde dole krkom.
@miskafilipkovab ani mne to nejde doku krkom
@lubka261 och to by ma nenapadlo. 😂😂😂😂😂
@miskafilipkovab áno... Je to klasické zavárané ovocie, môžeš to spraviť na stave aj do janskej misy
@miskafilipkovab daj to tam kam by si dala čerstvé alebo mrazené.
@ckocka no to si mohla hend napisat 😁 uvidim co ma rano napadne, zatial mam len maso namarinadovane v chladnicke 😌
@diamond007 dakujem, uz teraz som hladna 😂
@elizabet173 a mozno bude len muz a dieta jest 😁
@miskafilipkovab tak im to k niečomu prihoď a uvidíš.
@diamond007 huby že sú ovocie, to počujem prvý krát😉
@miskafilipkovab Aky druh? To sa nemoze pridavat do jedal, kde ta napadne. Su to kuriatka, maslaky, syrovec, lievik trubkovity, hliva? Varim iba z cerstvych, susenych popr. mrazenych hribov. Som vasniva hubarka, odfot, pozriem. 🙂
@oli18 prehodilo mi to slovo... Myslela som zaváraniny
Môžte spraviť hubovnik. Robí sa to ako plnka do kurčata ale miesto pečienky sa dajú huby a pečie sa to na plechu
@desore myslim ze tam dubaciky a kuriatka asi su.
@denda007 mam stehna v marinade. Kukenm do budúcna aj plnku.
@miskafilipkovab Su to kuriatka, zavarene na kyslo. Idealne ako priloha k masu. Popripade mozes urobit zemiakovy salat a primiesas ich k zemiakom. Daj tam, kde by si dala zavaranu uhorku. Ja ich jedavam samotne, maju dobru konzistenciu, nie su slizskr ako napr maslaky. Energeticka hodnota skoro nulova, mozes vecer chrumkat pred telkou. 😉
@miskafilipkovab nemiešala by som to, ale dala ako prílohu, miesto tej uhorky, alebo červenej repy v sladkokyslom náleve. K pečenému mäsu a zemiakom napr.