Baby potrebujem tipy na maličké snacky, jedlá. Do 100 kalórií alebo aj menej. Teraz som objednavila, ze mi stačí si dat kyslú kapustu alebo kapustovy šalát, alebo len caro nápoj ochutený steviou. Potrebovala by som viac takých tipov, keďže chudnem, ze co by ma mohlo chutovo uspokojiť. Môže to byť aj malé jedlo, napríklad kúsok sendviča. Co si dávate vy? Ale asi nič také špeciálne neexistuje, proste je to len o malej dávke zrejme.
Moje snacky sú zelenina a ovocie.
Kaleráb, mrkva
orechy
Čuduj sa svete ja mám ako snacky sladké a chudnem aj tak. To je o celkovom jedálničku.
Ovocie a/ alebo zeleninu. Som si povedala, ze to budem mat ako taku maskrtu na chrumkanie a zaroven dodrzim to, ze mam kazdy den ovocie a zeleninu, lebo v tomto som strasna.
Mozarellu a paradajku, ovocie, kalerab, mrkvu
Ovocie, sem tam lyo ovocie, par orechov, a horka coko teda vola sa to kakaova hmota 100% a ma to napr grizly. Take mini peniazky, fakt dobre
jogurt
ja nic lebo mne to nestaci taka mala porcia niecoho a zbytocne ma to rozdrazdi a chcem viac :D takze na mna funguje mat 3 hlavne jedla naozaj poriadne (kludne aj s dezertom) nech nemam hned o 2 hodky chut na snack a mimo to nic. skor si dam nejaky napoj - kapucino, kola a pod.
Ovocie, zelenina s hummusom, cottage, skyr, pečené strukoviny (napr my si robíme ku TV pečenú bielu maslovú fazuľu- na uvarenú/z konzervy dám trocha oleja, korenia, soľ a upečiem)
Záleží co máš v jedálničku počas dňa. Ja si kľudne dám aj čokoládu, alebo banán, mozzarellu, paradajky...surovu zeleninu zvyknem jest večer k telke. Mrkva, Kalerab, karfiol, uhorka...
A co tak ochuteny jogurt? To aj trochu zasyti a budes mat aj sladke 🙂 Alebo nejaky maly keksik by sa ti mohol zmestit 🙂
Hocijake ovocie, alebo orechy, kefir
ochutený grécky jogurt, hummus s uhorkami, horkú čokoládu, jablko s arašidovým maslom..
matcha s mliekom/ u mna aj s cukrom ;) /
Na orechy pozor, su velmi kaloricke
@paulina291 prosim ta skusala si aj inu fazulu a na akej teplote a kolko pecies.. ja som robievala cicer ale uz si nepamatam na akej teplote a o fazuli pocujem prvy krat .. znie to super..
Jablko, banan, humus a ryvitta krekry, kusok cokolady, datlovo orieskove tycinky z DM, energy balls z DM, kokosove latte
Skyr ochuteny bohusovucke mlekarne je perfektny. Grecky jogurt, uhorka, kysle su ako snack super.... tvarohova kapsicka alebo tycinka pilos 120kalorii a mas aj daky protein, ja si hodim aj obyc platky kuracej sunky s horcicou...
Kefir jogurt krekry so syrom ci sunkou mozarelu k tpmu zeleninu tu neratam do denneho primu.
maces, aj ked sa dost lepi na zuby
Jeden Milko grécky jogurt bez tuku a 20 g čučoriedok má 94 kcal. Ak si dáš kávu s mliekom, má snack cca 115 kcal.
@paulina291 ako to chutí,taká upečená fazuľa....
Kaleráb, šunka, kúsok syra, kefír, grécky jogurt
Vajíčko na tvrdo, syr, paradajky
Alebo celú študentskú pečať 🤣🤣🤣🤣🤣 zozerem
@oskvarka vieš čo pečiem to cca na 180 stupňov, dokým nie je na vrchu chrumkavá (vrch hnedne). Naozaj to robím od oka ale možno 20 min to trvá, iba tak odhadujem. Ešte odporúčam dať najprv iba olej a soľ a koreniny o čosi neskôr, aby sa nespiekli.
Skúšala som to aj s inou fazuľou, ale bolo to moc suché, táto je na to akurát. Tiež som to robila roky s cícerom, len mi vadila tá suchosť, tak som to začala
robiť s fazuľou, na vrchu je chrumkavá a vnútri mäkká.
@pseudomonas87 podľa mňa a muža geniálne, ako píše vyššie, povrch je chrumkavý a vnútro mäkké, je to výborné, jeme to radšej ako chipsy. My sme mali potrebu stále niečo pri TV chrúmať, tak som hľadala zdravšie alternatívy a toto je úplne super.
Z konzervy je tá fazuľa asi najlepšia, ale aj kupujem suchú fazuľu v lidli- majú tam presne túto bielu maslovú. Namočím cez noc, uvarím v slanej vode, namrazím porcie a potom iba vyťahujem z mrazáka- je to lacnejšie a zdravšie ako konzerva.
Jablko