Ahojte, mam tieto piškóty a neviem co s nimi, a chcela by som spraviť niečo kým neskončí záruka
Do pudingu, nepečená jablkovo-pudingová torta,smotanová torta, jablkový krémeš s piškótami, tiramisu...
Tieto zozerem aj samé, sú iné ako klasické. Ale dala by som jogurt/tvaroh a tieto piskoty, ovocie a máš dezert
Otvoriť, nasypať do misky, umiestniť na frekventované miesto. Zmiznú, ani sa nenazdáš.
Neviem, ci su to tie extra velke (priemer cca 4cm), ale ja take pouzivam ako zaklad pod indianky. O robotu menej.
Alebo na este rychlejsi kolac dokupim kokosove pusinky, urobim len krem, pospajam piskoty s pusinkami dokopy kremom a dzemom a urobim z toho kokosky, ktore uz len namocim v cokolade. Takmer bez roboty.
Alebo urob kakao, ci cokoladu so slahackou, poloz k salke misku piskot a pojde to same prec. 🙂
A hlavne ich mozes pokojne spotrebovat aj davno po uplynuti datumu minimanej trvanlivosti.
Bud do pudingu, smotanovej torty, alebo nastruhat deckam jablko s bananom a do toho pomrvit tieto piskoty.
medzi 2 piškóty koliesko banánu, namočiť do čokoládovej polevy. Moje deti sa za tým išli utĺcť, keď mali kamarátov na návšteve, muselo to byť
Tieto nám vôbec nechutia, dostali sme ich kopec , otvorili jeden balík a darovali ďalej. Malej ani pomrvené v ovocnom pyré nechutili. Ale keby ich už musím minút tak ich asi zapracujem do punčových guličiek alebo čohosi podobného kde by ich chuť niečo výraznejšie prekrývalo.
Kokosove gulky
Mnam len tak zjest, su brutalne makke ja ked otvorim tento balik hned je po nich 😉