Čo robiť so stvrdnutým fondánom?

kristina3791
20. dec 2024

Ahojte, zostalo mi veľa fondanu ale stvrdol na kameň neviete či sa dá ešte nejako využiť, do nejakého koláča alebo niečoho? Je mi ľúto to vyhodiť.

ivanakal
20. dec 2024

a ked by si ho rukami hnietila, nezmakne teplom ruk? Ja kupovavam fondan tvrdy ako skala ale ako ho spracovavam (da to zabrat, trva to dlhsie), tak postupne povoli az je uplne makucky. Alebo daj na chvilocku do mikrovlnky.

beronsche
20. dec 2024

Ja som pridala trochu vody a tak ho hnietila, až mal konzistenciu ako predtým..
Je to ale makacka.

kristina3791
autor
20. dec 2024

@ivanakal toto sa už skôr zospadava

janulka182
20. dec 2024

skus ho dat na par sekund do mikrovlnky

patka06
20. dec 2024

@kristina3791 Ak je už taký tvrdý, tak postrúhať a posypať ním zákusok.
Veľmi dobre vyzerá aj na čokoládovej poleve.

thereisabear
20. dec 2024

Skús par sekúnd mikrovlnku a mal by povoliť.