Čo pripravujete deťom na desiatu ?

jojka2411
11. jan 2020

Prosím poraďte co pripravujete detom na desiatu mne syn odmieta desiatu nosí domov. ĎAKUJEM

sissy27
11. jan 2020

@jojka2411 tak podľa toho čo má syn rád, koľko má rokov, aké dlhé vyučovanie má - ak o 7.30 raňajkuje a o 12.00 má obed, tak vôbec nemusí byť hladný, často deti proste “nemajú čas” sa najesť, lebo blbnú so spolužiakmi... u nás tiež išli často desiaty do koša, potom bolo obdobie kedy mali desiaty v škole v jedálni, tam mali aj také ako jogurt, puding čo nie je úplne reálne baliť z domu aby sa nepokazilo, potom bolo obdobie školský bufet - tam mali teplé toasty, hot-dog, koláče a teraz zje v podstate čokoľvek, takže väčšinou robím obloženú žemľu, domáci koláč, pizza slimáky, pagáče, ovocie, proteínová tyčinka...

0linka666
11. jan 2020

Ahoj, kazde dieta je ine a preto tazko povedat, skuste sa porozpravat, co ma rad a mozno najdete vychodisko 🙂

lelluska
11. jan 2020

@jojka2411 Ahoj, samozrejme vela záleží od toho čo synček lubi. Mne sa veľmi osvedčila stránka na FB “papanickovo” našla som tam kopec inšpirácii. Ingrediencie mierne upravím, keďže každé dieťa ma ine preferencie.

simonah73
11. jan 2020

starsia si desiatu do skoly nenosi, da si rano vydatne ranajky a hned ako pride zo skoly obeduje doma. mladsia si obcas pripravi desiatu, chysta si ju sama, niekedy jej niekto odkroji chlebik tak si tam da sunku alebo tak. vo stvrtok som robila vecer palacinky, zostali, tak isli ciste do chladnicky, rano si dve namastila dzemom, rozkrojila na polovice a dala do krabicky. ale tiez rano ranajkuje, ze zje aj styri krajicky chleba so sunkou a poobede ked ju dovediem zo skoly hned obeduje, takze v jej pripade je to len preto, aby nieco mala ked ostatne deti jedia. niekedy si zoberie len 7-days a ten potom nosi v taske ked ho nezje.