Čo pripraviť na oslavu?

hu3hu3
28. dec 2015

Ahojte baby, potrebujem poradit...tuto sobotu robime taku mensiu rodinnu oslavu mojich menin a dcerkinych narodenin...prosim poradte mi co mam nachystat po sviatkoch plnych prejedania, sladkeho a tazkeho jedla...dakujem.

pribinak
28. dec 2015

Napr ovocno-syrove jednohubky, das na sparadlo hrozno syr a zas hrozno

evka4
28. dec 2015

@hu3hu3 celozrnne pecivo s natierkou (na jemno nastruhana mrkva, tvrdy syr, cesnak, troska bieleho jogurtu).
Ovocny tanier.

pribinak
28. dec 2015

Pozri tu recept s cuketou, vyzera super

http://nanicmama.sme.sk/originalne-recepty-a-na...

bonaqa2013
28. dec 2015

vieš, ono sa tí hostia isto pripravia - nebudú papať niekoľko dní.... 😀 😀 😀 😀 A pre chlapov striptíz....

l3yla
28. dec 2015

ovocnú misu ako baby píšu 🙂 nejaké nátierky s pečivom ,olivy,syr k tomu ,prípadne obyč.jednohubky 🙂 chlebíčky, banán v čokoláde ma napadá

nedielka
28. dec 2015

@bonaqa2013 ach jaj... Venuj sa už konečne rodine.

bonaqa2013
28. dec 2015

@nedielka myslíš že nejakú mám?????? je to verejné fórum.... s tým musíš rátať.

nedielka
28. dec 2015

@bonaqa2013 Áno, myslím, že máš. Pretože stále ju spomínaš.. Exsvokru, exmanzela, syna Z prvého manželstva, súčasného manžela... Trošku si to súkromie stráž.

bonaqa2013
28. dec 2015

@nedielka omyl, zle to máš preštudované....

sovicka_sovka
29. dec 2015
Používateľ sovicka_sovka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sovicka_sovka.

@hu3hu3 ahoj. mozno by potesili nejake prijemne jednohubky, dalej hrozno, mini kolaciky, jednoducho veci ktore su dobre, daju sa rychlo zjest a nie su az tak syte 🙂

jasminet
29. dec 2015

@hu3hu3 zeleninovy salat, losos, bagetky a rozne natierky do misiek - kazdy si sam natrie na aku ma chut...

horana
29. dec 2015

Co zostane z jednohubiek zo silvestrovskej noci 😀 😉