O chvilu budem mat okruhle narodeniny a chcem prichystat nieco ine, ako robievam. urcite bude torta, ale vzdy robievam oblozene taniere-studenu misu a ktomu nejaky salat. Chcela by som nieco ine? Poradite?
Dakujem
my robievame viac druhov pomazanok, to ked slavime nieci v zime, v lete sa pripajam k tomu grilovaniu 🙂
tak na okrúhle si hádam zaslúžiš,aby ťa manžel pozval do reštaurácie na oslavu 😉
presne tak do misiek , nakrajam chlieb a kazdy natiera 🙂, robievame ninovu , cesnakovu , avokadovu, bryndzovu, vajickovu, oskvarkovu...
@marikap18 alebo skús napr.toto a zamiešaj si do toho aj tie pomazánky ako radila milota164, vyzerá to pekne nie? 🙂 http://www.mojevarenie.sk/2013/01/chlieb-plneny...
@marikap18 alebo http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12398&use...
nápadov je kopec 🙂
Ahoj aj my robime casto pomazanky.tuniakovu ,brindzovu ,cesnakovu,tvarohovu.ale my ich uz natierame dopredu.alebo sme robili sedliacke fondue.bolo to chutne ale trosku neprakticke preto by som to dala do mensich zemly aby mal kazdy svoje.recept najdes na nete.a naposledy sme robili ocka z udenym lososom ,susenou sunkou .inak v lete tiez robime grilovacky alebo gulas🙂
ahoj, natierky su super napad, ja ich tiez pripravujem takmer pri kazdej prilezitosti. Na okruhle narodeniny je super napad - grilovanie, staci kuracie alebo morcacie maso, sol, korenie, pripadne marinada podal chuti a vyberu, masko uplne staci s chlebom, my opekame k tomu aj chlebik. Ako maskrta u nas bezi puding dolcela premium cokoladovy, nugatovy alebo bourbon vanilka s cucoriedkami, malinami, zmesou lesneho ovocia do misticiek. Zelam peknu oslavu.
@miriama11 my tiež pre návštevy robievame avokádovú pomazánku. Podávame ju na kúskoch opraženej bagety a pokvapkáme pár kvapkami z citrona, celkom sa to hodí. Na vrch ešte pridáme na ozdobu šunku, pokrájanú na malé kúsky.
@nikawero12 super vyskusam dakujem 🙂
Ahoj no podla toho co mate radi, my napriklad radi grilujeme, takze u nas byva to , alebo lubime sushi , to zvyknem objednavat napriklad. To je jedno co budete mat hlavne nech je dobra partia, vsetko naj🙂