Čo navariť chlapom a deťom?

2. máj 2024

Dievčatá zdravim,
V sobotu nám prídu pomôcť chlapi z rodiny na dom, treba im samozrejme navarit. Budem tu mat aj deti svoje dve 3 a 7 rokov a veľmi sa k nám pýtala aj neterka s tatom. Čo navarit aby sa najedli muži aj deti? Rezne im moc nechutia to bol môj prvý napad…

doriiis
2. máj 2024

Gulas

skusihu
2. máj 2024

kapustnicu, segedín, pečené kuracie stehná s ryžou, jaternice a zemiaky, hustú fazuľovú polievku s rezancami...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
belllinka
2. máj 2024

Nechápem týmto otázkam. 🤔 My máme akože vedieť, čo majú radi tvoje deti, neterka a chlapi z rodiny? Čo tak sa spýtať radšej ich?

minenkak
2. máj 2024

Kura s ryžou a zelenina k tomu šalát,grilovaná ,kompót a bublanina

ibrunova
2. máj 2024

Živánsku

nyusika
2. máj 2024

gulas, ked sa ti chce - to aj den dopredu
a ako druhe jedlo pecene kuracie stehna s ryzou - to sa pecie same, bez roboty

h2
2. máj 2024

@belllinka Nechápeš? Tak asi deti majú radi jedno, neterka druhé a chlapi každý to svoje. Chce tipy, aby chutilo každému. Asi nebude variť každému na želanie, ako v reštaurácii.
Autorka, už tu odzneli dobré tipy, ja by som spravila guláš, k tomu stačí čerstvý chlieb a pečivo. Ak deti nemajú radi, ako druhá alternatíva sa mi pozdávajú tie pečené stehná, môžeš s ryžou, aj zemiakmi. Tie zemiaky dáš piecť rovno spolu so stehnami. K tomu chlapom kyslé uhorky, deťom kompót.

nyusika
2. máj 2024

@belllinka ja mam pocit, ze ako keby tie zeny nikdy v zivote nevarili ☹

enusamt
2. máj 2024

Napriklad.. U nas poslednu dobu ide na dracku plnena paprika s knedlou.. Aj na zahrade v kotliku robime

evcagabi
2. máj 2024

@enusamt my sme ju robili v nedelu a veru, kludne by som si ju dala cez vikend zase 🤤

belllinka
2. máj 2024

@h2 Nie, nechápem. Tak keď sa ich nemieni pýtať, tak nech urobí tie rezne čo chcela. Stehná a guláš tiež nemajú radi všetci doradu.

marianarem
2. máj 2024

Fasirky, tie byvaju oblubene aj u deti aj u chlapov.

nyusika
2. máj 2024

@marianarem ale s tym je roboty...stehna da rury a pecu sa same, aj pri reznoch sa stoji...

vyrovnanaosoba
2. máj 2024

Keď nechceš pri tom stať, tak stehná do rúry. Guláš.
Alebo maďarský guláš, knedlik. Plnená kapusta deň dopredu.
Upeč koláč a stačí. Moji radšej pili, ako jedli. Nealko pivo, mineralky.

h2
2. máj 2024

@belllinka Ale o rezňoch už vie, že ich radi nemajú.

belllinka
2. máj 2024

@h2 no veď keď sú takí prieberčivý, tak nech sa ich spýta aj na guláš a stehná

h2
2. máj 2024

@belllinka Ona asi myslela, že jej deti tie rezne nechcú. Keď ti má prísť patria chlapov, ktorých možno ani všetkých nepoznáš, nebudeš každému volať, čo si prosí na obed. Ja naozaj nevidím nič zlé na tejto otázke. Nie každý má skúsenosť s varením pre partiu robotníkov.

lenik223
2. máj 2024

Ja som často varievala bravčové mäso na prírodno so šampiňónmi a k tomu ryžu. Tiež s tým nie je veľa roboty...aj moje deti to majú strašne radi, len za za tým zapráši 😀

belllinka
2. máj 2024

@h2 to nedáva logiku. Čo sa išla detí pýtať, či chcú rezne? Tak snáď vie, čo majú radi jej deti. To sa pýtala chlapov.

4stanka4
2. máj 2024

U nás majú všetci radi halušky 😉 chlapom s bryndzou a deťom so syrokremom.
Poprípade este paradajková omacka s masovymi gulickami a knedľa alebo zemiaky

h2
2. máj 2024

@belllinka A ty kde vidíš, že sa ich pýtala?

maminkadeticiek
2. máj 2024

Segedin alebo navarit gulas.Urcite by som nerobila detske menu.Urcite mas dost inej roboty.Sorry ja by som ani rezne neklepala.A detskam sa aj tak najviac zavdacis spagetami s kecupom a so syrom 😁

zmrzlinka2021
2. máj 2024

Objednaj pizzu a máte pokoj, nemusíte s mužom vyvárať.

gladys_07
2. máj 2024

Kuraci paprikas s cestovinou (s haluskami by som sa pre tolkych ludi neondiala) alebo francuzske zemiaky s tym ze si vecer pred predvaris/nakrajas.

januska12323
2. máj 2024

Mäso, zemiaky, cibuľa a čo ti príde pod ruku nahádž do pekáča, upeč a vybavené. Vyberaví môžu dostať cestoviny.

queen_mary
2. máj 2024

Chlapom gulas alebo upec klobasky a jelitka, detom sprav palacinky.

barbora0308
2. máj 2024

@zmrzlinka2021 My ked sme sa stahovali a davali dokopy byt, tak sme si tiez zavolali priatelov a rodinu ako vypomoc. Ja som teda tiez nemienila vyvarat v kuchyni pre tolko ludi...oboznamila som ich s moznostami dovozu jedla, nech si vyberu a objednali kazdemu co si vybrali. 👍 Vsetcia boli spokojni a aj ja, ze som si nepridala zbytocnu pracu varenim.

kleopatra114
2. máj 2024

Perkelt , kura s ryžou - to zjedia aj deti nejedával podľa mňa

tykat
2. máj 2024

Krkovicku na hrubsie platky, naklepat, cibula, cesnak, korenie -rasca, cerv.paprika, cierne korenie, sol. Naukladat do pekaca, pomedzi to nahadzat kuracie prsia (rozrezane na 3 casti). Podliat a supnut na 3-4h na cca 150st. Nechat tak. Pred podavanim na 200 na polhodku.
Kupit knedlu, k tomu cervenu kapustu (kludne zo skla, na karamel.cibulku, s jablckom... menej roboty) a mas vybavene. Chlapi krkovicku a decka kuracie.