Čo navariť 7,5 mesačnej dcérke?

lukacovicovaalena
22. okt 2011

zajtra by som chcela nieco uvarit mojej dcerke, ale neviem uz co varit,poradte nejake recepty

trampka
22. okt 2011

Ak mi napíšeš mail, tak ti pošlem, 60 str. brožúrku s receptami pre najmenších podľa mesiacov🙂))

vicenza
22. okt 2011

mozem poprosit aj ja brozurku s receptami na e-mail: vicenza@pobox.sk

dakujem

poleva
22. okt 2011

ved si otvor internet,je toho plné stránky,trošku fantázie a niečo vymyslíš 🙂
v takom období sa to všetko opakuje,zeleninka,mäsko,ryža,zemiaky a zas dokola 😉

lenka2077
25. okt 2011

dobrý deň, aj ja by som poprosila tu brožurku ak by ste boli taka dobra :D lenka2077@azet.sk dakujem

jarkam2
1. nov 2011

mohla by som aj ja poprosiť tú brožúrku s receptami? Jarka
jaroslava.michalkova@post.sk

ďakujem

evuliatko_tn
1. nov 2011

ahojcek,ja by som tiez prijala brozurku s receptami,dakujem pekne🙂
keisha21@centrum.sk

vierkasteffi
1. nov 2011

ahoj aj ja by som poprosila brozurku s receptami dakujem pekne
vierkasteffi@azet.sk

mirus1601
1. nov 2011

dobrý večer, bola by ste taka zlata a poslali tu brozurku aj mne, lebo mi uz dochadzaju napady, velmi pekne dakujem. adresa: mirus1601@zoznam.sk

katka3012
2. nov 2011

pozri si minibazar recepty.sk ,ved na internete,mas tolko vela stranok 😉

zuzana12345
2. nov 2011

@trampka ahoj, mohla by som vas tiez poprosit brozurku? dakujem zholubickaz@azet.sk

lenka0283
2. nov 2011

@trampka
ak by ste boli taka zlata ja by som tu brozurku tiez poprosila bugina.mezeiova@gmail.com dakujem velmi pekne

siska33
3. nov 2011

trampka hehe kolko si ich uz poslala? ak si rozbehnuta mozes aj mne please, lebo ja som aj hladala na nete no nic moc som nenasla 😕 sisqa2@azet.sk

ladytt
3. nov 2011

@trampka jej to by sa aj nam zislo, mozes prosim aj mne poslat? povazanovah@gmail.com

adriana7
3. nov 2011

poteším ťa, nevar nič! 😀 takémuto malému bobáčikovi postačia rôzne druhy čerstvého ovocia (mixnuté, samozrejme)

monika15
4. nov 2011

@trampka
prosim ta aj mne mail monca3@azet.sk

DAKUJEM VOPRED

katulienka30
4. nov 2011

Ahoj
@ trampka môžem aj ja poprosiť tú brožurku s receptmi katulienka30@azet.sk. Ďakujem

leaky
4. nov 2011

Poprosime taktiez poslat brozurku zorka777@gmail.com. Dakujeme
😵

li_la
4. nov 2011

@trampka Prosím, prosím, poslala by si ju aj mne? livia.sidlo@gmail.com

ALEBO aby sme odľahčili trampku, pošlite mi ju niektorá, ak ju už máte, ďakujem! 🙂

A k téme...

Navariť môžeš nejaké mäsko so zeleninkou, alebo cestovinky so zeleninou, ak jej už dávaš cestoviny. Ja drobcovi rada robím napr. aj špenát, zemiakovú kašu a varené žĺtko. 🙂

157misicka
4. nov 2011

@trampka
jeeej prosim ak bude cas..tak ja ja by som poprosila tu brozurku..pekne dakujem 157misicka@azet.sk dakujeeeem 🙂