Ahojte, čo dávate prosim vas deťom na večeru? Mám 15 mesačného synčeka, a už neviem čo mu dávať, mám pocit, že stále je to isté. Buď kašu, chlebík...
@zuzulienka1973 dakujem za napady:o)
Moje deti maju takmer denne kase - krupicnu, polentu - z kukuricnej muky a pohankovu - na sladko, zemiakovu na slano (pridavam do nej aj zeleninu, ktora da kasi farbu a meni jej chut.
My stale kasickujeme kadejake ovocne mliecne kase - kedze prcek nepapa UM, nekojim a jogurty mu moc nerezu, tak ma aspon pravidelne mliecko a teplu veceru 🙂 No a do kasi samozrejme ovocie vacsinou...
Moja.Vsetko mozne aj to co zostalo od obeda.Dam Ti typy.Ja som davala krupicnu kasu.BB puding.Zeleninove rizoto.Chlebiky s domacimi pastekami a zeleninka.Polievocky take hustejsie.Cestoviny s nejakou domacou omackou napr. koprovou,rajcinovou,syrovou mojim ako 15 mesacnym chutila aj bryndza ale to zase kazde dieta nema rado,samozrejme so ju rozriedila mliekom.Alebo cestoviny a uvarila som vsetku moznu zeleninu rozmixovala trosku zriedila vyvarom a tym poliala cestoviny aj troska soli samozrejme.Zemiakove pyre dusena cuketa k tomu tekvica na cibulke.Ak Ti nestaci napis Cez IP este nieco dopisem