Čo na školský piknik?

pato88
6. jún 2024

Ahojte, nas prvacik ide zajtra na vylet a mame im
nachystat jedlo na obed- piknik. Idu niekam do lesa vozit sa na somarikoch a maju naplanovane hry a piknik. Rozmyslam, ze mu spravim kuraci rezen do chleba (mama nam robieva bravcove na cestu, ked ideme od nej a chuti mu to velmi) a zabalim do alobalu, aby to ostalo teple k tomu mini rajciny a este jogurt v kapsicke a vyzivu v kapsicke plus jablko. Myslite, ze moze byt? Desiatu a olovrant budu mat od uciteliek. Mala by som dohodit este nejake sladke pecivo ci babovku? Co by ste mu dali vy?

matullienka
6. jún 2024

@pato88 na ten piknik idú na ako dlho. Veď to mu netreba stravu ako na 12 hodín. Nakrajaj mu ovocie do misky, k tomu, keksik a malý obložený chlebík. Veď obed už budú mať v škole

pato88
autor
6. jún 2024

@matullienka idu od rana do 15:50 (zajtra je dlhy den) tak to maju namiesto obeda, preto rozmyslam nieco teple….

matullienka
6. jún 2024

@pato88 tak ten rezeň mu môžeš dať miesto toho chlebíka

eeffka
6. jún 2024

@pato88 ja na tqketo akcie robim deckam bundase alebo palacinky, nepokazi sa to a chuti to aj studene

martul
6. jún 2024

@pato88 v tomto teple aby sa mordoval s ťažkým vyprážaným rezňom?! Strašne ťažké jedlo podľa mňa. Neviem si to ani prakticky predstaviť, to mu ráno spravíš a také teplé mu to zabalis do alobalu? Si predstav keď to vyberie uparené, za mňa určite nie.

janinah
6. jún 2024

Jogurt nie.ostatne áno.

maranco
6. jún 2024

nezabudni pribaliť repelent proti kliešťom

pato88
autor
6. jún 2024

@maranco hej hej, chodi do lesnej triedy repelentujeme poctivo uz asi dva mesiace 🙂 musim zaklopat, ze zatial nic 🙂

janickacrazy
6. jún 2024

@pato88 inak ani tie rajčiny by som nedávala, sa s tým akurát zaspini, skôr to jablko, banán, výživu v kapsicke a môj teda mi celú desiatu doniesol z výletu domov, len ovocie a keksy zjedol 😁