Čo na Silvestra?

28. dec 2024

Ahojte. Čo robíte na silvestra? Na miesto chlebíčkov očiek a pod. niečo zdravšie 🙂 ďakujem za inšpiráciu.

albi12
28. dec 2024

My robíme jednohubky ; nakrájame bagety, spravíme nátierky ( vajíčkovou, tuniakovu, avokadovu) natreme, dáme niaku zeleninu a je to.

lindous
28. dec 2024

Nátierky sa dajú spraviť "zdravé", odľahčené, takže vieš spraviť aj tie očká 🙂 ale napríklad obložený tanier - syry, olivy, oriešky, zelenina, jogurtový dip, humus... každý si dá čo chce, s pečivom, bez pečiva, podľa svojej preferencie 🙂

h2
28. dec 2024

Tiež rozmýšľam, čo spraviť na Silvestra a napadlo mi také, že urobím nejaké zo 3 nátierky, nakrájam zeleninu, syry, aj nejaké mäsové výrobky, rohlíky a bagety na kolieska a budú jednohubky v štýle "urob si sám".

tenerifka
28. dec 2024

@albi12 aka to je niaka zelenina? Nijaka?, t. J. ziadna?

tenerifka
28. dec 2024

@h2 veru, pri chlebickoch a ockach je ta priprava otravna, ale takeh hotove a trochu odlezane su rano 1.1. najlepsie🤣.
Ja poverim chlapa, on miluje oboje, a vzdy prosi, nech urobim, vacsinou sme 31.12. pracovali az do 23,00 (on zacina uz okolo 12,00, ja chodim az na 17,00), ale teraz budeme mat volno, tak bude chlapec natierat😅

viestta
28. dec 2024

Dokopy nic specialne, normalne sa naveceriame a potom sa spravi studena misa do chladnicky, kto ma chut ide si nalozit. Okrem toho sa este dajedaju kolace.

sense
28. dec 2024

U nás bude veľmi zdravo....nič...a na večeru ešte neviem podľa toho na čo bude chut

earlgrey
28. dec 2024

pizza slimáky z lístkového cesta

balerina2025
28. dec 2024

si urob ocka s kyslou rybou alebo mrkva/ kalerab a k tomu daky dip.

andrea2667
29. dec 2024

Síce to nerobím na Silvestra, ale mám jeden luxusný ľahký šalát: miešaná listová zelenina z Lidlu (špenátové listy, poľníček, rukola, lolo šalát), nakrájané sušené paradajky, namrvený slaný kozí syr, opečené slano skaramelizované rôzne orechy, nálev - olivový olej, med, balzamiko, dijonská horčica. Vedľa mierne opečené kolieska bagetky alebo toastového chleba, môžu byť cesnakové. 🥗

princezna_bosorka
30. dec 2024

nic extra... aj tak si pojdeme pred desiatou lahnut