Žienky poradte ☹
môj muž má taký dlhý zoznam surovín ktoré neje že som zúfala, už ozaj neviem čo mu variť, mám pocit že točím 6 jedál dokola.
Takže jedlo musí obsahovať mäso, nezje kapustu, kari, tarhoňu, bryndzu, tepelne upravené paradajky, nemá rád prívarky.
Stále mu varím dookola rezne (klasické mleté obrátené černohor), guláš, paprikáš, zam. placky s mäsom, špagety, sviečkovú, ražniči. Prosíím poradte mi nejaké "chlapské" jedlá.
Striedajte sa, ani by ma nehlo stále variť mäso lebo pánko iné nezje.
@belllinka on mi nič nevravel ja by som mu chcela niečo iné vymyslieť
@januska12323 muž variť nevie, ani nechem aby sa mi v kuchyni motal
Fašírky, čínu, halušky zo syrokremom a slaninkou, zemiakové placky, langoše ... Atď je kopa jedal
Ahoj,neviem, či je tam niečo , čo si napísala ,že nezje.pišem, čo má napadá.
fašírky, segedín, soté, španielske vtáčiky,pečené mäso kapusta pečené zemiaky/knedľa, boloňske špagety
Cestoviny rôzne so smotanou, zapekané, tuniakove cestoviny .
Medové kura s ryžou?
halušky so syrokrémom ani langoše nie sú na druhý deň dobre, zabudla som napísať že varím večer a druhý deň si to v práci zohreje (aj ja ale sebe varím zvlášť). Fašírky robievam tiež ich má rád
@rebi789 to znie dobre idem pohľadať recept, vďaka 🙂
Tento mám overený, zatiaľ každému chutil 🙂
https://varecha.pravda.sk/recepty/kuracie-kusky...
Steak z falosnej svieckovice, s trochou omacky z korenia a opekane zemiaky.
Lososa, aj inu rybu.
Obycajne pecene kura na pive. Alebo plnene kura.
Plnene zemiaky masovou plnkou.
Pod stromčekom by si našiel kurz varenia a nech si vari sám čo má rad
Však sa naučí, ani ty si hneď nevedela.
Ja si myslím, že neexistuje chlap, ktorý nemá rád toľko veci ako môj😆 moj nezje ani tie špagety, prívarky, cestoviny
Ale tak on cez týždeň je v práci a na víkend varím čo zje
Tak skúsim morčacie plátky v rúre pod to cesnak, cibuľu koreniny pár kúskov slaniny pre chuť
Kuracie ako kebab
Kuraciu pečienky na cibuľke
Morčacie, alebo bravcove ako trhanie mäso v rúre
Karé ako minutka, volské oko, hrášok
Zivansku v alobale
Klasika typu sviečková, moravský vrabec knedľa červená kapusta
Francúzske zemiaky
Fašírka v rúre dnu vajíčka
Panenka narezana nie úplne a do zárezov tvrdý syr šunka
Mäso na horcicovj stave
Guláš so zemiakmi
@pribinak
@januska12323
ako som už písala v kuchyni ho nechcem
@luccija Ty si skvelááá francúzke zemiaky by mi v živote nenapadli, aj vrabec znie dobre idem googliť ❤
muz varit nevie?😂😂😂
No rychlo by sa naucil.
Poviem ti tajomstvo, ja som sa tiez nenarodila s manualom varenia v hlave, ani moj muz, ani dcery....a vies ty brdo, ze sme sa naucili?
Ono je velmi jednoduche nevediet....
No ako chceš, bolo by to lepšie pre oboch.
Klasika vyprážaný syr , mäso pečene rebrá kura rôzne spôsoby pečene kurací perjelt rizoto pizze je toho veľa
Alebo daj mu kuchársku knižku a nech si tam zaškrtne jedla , ktoré by chcel môjmu som tak dala takže je toho na výber viacej
Napr rizoto, rozne sote, akoze to neni take tragicke. Keby vies ake mam ja obmedzenia, by Ta prastilo. Aspon tu tarhonu mozem 😂
Ty si jeho slúžka ci kuchárka? Aj ti za to platí?
Napr.dnes som robila morčacie na prírodno na stave.. to sa dá s ryžou, s knedľou..
Som myslela ze už sme trochu pokročilí vo vyvoji, ale vidím ze nie.
Ja varím pre nás, nie pre muza. Ak má muž nejaké špeciálne požiadavky, nech sa páči, uvari si sám. Keď mu niečo nevyhovuje, ostáva o chlebe.
A teba ešte cvičí na čo pánko chuť? 😄
Prepac, ale nech je rád za tých 6 jedál dookola lebo pri inej (napríklad pri mne) by bol o salate s hriankou.
Omg ženy nechápem čo riešite či jej muž varí alebo nie a tie komentáre och , fakt smutné
môj muž tiež nevarí a má pár vecí čo nejedáva a preto ich nevarím,občas ma to obmedzuje ale mám ho rada a chcem ho potešiť kedže aj on robí pre mňa veci , ktoré ma robia štastnou ,tiež sme mali obdobie kedy som varila dvojmo a keď prišiel syn tak aj trojmo a sú jedlá/mäso ktoré ja nevarím doma vôbec takže si ich dáva vonku alebo u svokry
@autorka
Masove gulky v hočicovej omáčke, paradajkovej omáčke, smotanovej omáčke a pod - cestovinu k tomu , opečené údené s kašou , pečený bôčik , rozlietaný španielky vtáčik, domáca pizza , zapečené cestoviny s klobáskou, bravčové s cibuľovou omáčkou zapečené , kuracie pečené akúkoľvek marinádu
Ja som toto vzala ako fakt - u nás sú problémom synové alergie a že ich má teda dosť. U nás sa striedajú jedlá: fašírky, bolonske špagety, rezne na každý možný spôsob, všetky možné gulase, sviečková, pečené mäsá - naložíme do pacu, alebo len tak na korením, perkelt, trhane mäso, upečieme kačku, kurča.. v 90% u nás sa varí mäso to zvyšné sú buchty na pare, francúzske zemiaky, pirohy, palacinky
@minesasubu tiež nechápem tým komentom, to uz zaváňa fakt z akéhokoľvek prdu urobiť konflikt na mk.. neviem či by som si nemala od muža pýtať peniaze za to že varím len ja a nerobím napríklad sladké obedy lebo viem že to nelubi.. idem ho skasnut 😏
Chilli con carne
Koložvársku kapustu bez kapusty 🙂
A inak by ma zaujímalo,ako mu varíš guláš, keď nemá rád tepelne upravené paradajky?
@jaja20 nedavam do gulasu paradajky - len papriku.
@kittykat22 Ale to potom nie je originál guláš
On je nemý? Nevie povedať, čo má rád? Tak nech si varí sám, keď sa mu nepáči, že má stále to isté.